20 Φεβρουαρίου 2020
ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

YouTube Originals: Δωρεάν για όλους με διαφημίσεις από 24 Σεπτεμβρίου

Από πέρυσι το Νοέμβριο η Google είχε προαναγγείλει ότι θα δώσει σε όλους τους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθούν δωρεάν τα προγράμματα YouTube Originals, όπως το εξαιρετικό Cobra Kai, αρκεί να ανεχτούν τις διαφημίσεις που θα παίζουν κατά τη διάρκεια τους.

Η εταιρεία ανακοίνωσε και επίσημα πλέον τη στροφή σε αυτό το μοντέλο, η οποία θα ξεκινήσει από τις 24 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει τις original σειρές, ταινίες και τα live προγράμματα που μεταδίδονται από το YouTube.

Να σημειωθεί ότι όσοι έχουν συνδρομή Premium θα απολαμβάνουν τα προγράμματα αυτά χωρίς διαφημίσεις, θα έχουν άμεση πρόσβαση στα νέα επεισόδια και αποκλειστική πρόσβαση σε έξτρα υλικό (π.χ. κομμένες σκηνές). Οι μη συνδρομητές θα χρειάζεται να περιμένουν μέχρι να γίνει διαθέσιμο δωρεάν το κάθε επεισόδιο, οπότε είναι στην κρίση του καθενός εάν αξίζει να πληρώνει συνδρομή.

Πηγή

Φόρτωση....

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, πατήστε "Περισσότερα". Αποδοχή Περισσότερα