Φαρμακοποιοί: Tραγική κατάσταση στην εφαρμογή για τους εμβολιασμούς

Πόρισμα για τα μέτρα αντιμετώπισης της COVID-19 (Έρευνα -Κωνσταντίνος Γ. Παπαγεωργίου PhD Επιστημολογία & Βιοηθική MSc Ιατρική Σχολή ΑθηνώΝ)

Περιεχόμενο

Οι φαρμακοποιοί κάνουν λόγο για πρωτοφανή ταλαιπωρία και έλλειψη σεβασμού από την πλευρά της Πολιτείας προς τους ηλικιωμένους
Για «πρωτοφανή ταλαιπωρία με την απερίγραπτη κατάσταση» στην εφαρμογή για τον εμβολιασμό των πολιτών κατά του Covid έκανε λόγο ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, σημειώνοντας πως «αγκομαχούν οι φαρμακοποιοί για μία και δύο ώρες ώστε να μπορέσουν να κλείσουν ένα ραντεβού για τους πολίτες».

«Κανένας σεβασμός από την πλευρά της πολιτείας προς τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, που περιμένουν στην ουρά και αγωνιούν για την τύχη του εμβολιασμού τους», υπογράμμισε σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος, σημειώνοντας πως «μετά από μία εβδομάδα αναιτιολόγητης καθυστέρησης για τον εμβολιασμό άνω των 75 ετών, η κατάσταση στην εφαρμογή emvolio.gov.gr είναι τραγική». Κάλεσε δε τα αρμόδια υπουργεία να πάρουν άμεσα μέτρα, «γιατί αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !