Στα έξι μέτρα… για να μην τους «κλέψουν» το DNA: Γιατί φοβούνται οι ηγέτες της Δύσης τον Πούτιν

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Στα έξι μέτρα... για να μην τους «κλέψουν» το DNA: Γιατί φοβούνται οι ηγέτες της Δύσης τον Πούτιν

Στα έξι μέτρα… για να μην τους «κλέψουν» το DNA: Γιατί φοβούνται οι ηγέτες της Δύσης τον Πούτιν

Η βιοτεχνολογία και οι φόβοι για αποκωδικοποίηση του DNA τους… κρύβεται εντέλει πίσω από το τραπέζι – «αεροδρόμιο» που χώριζε τον Πούτιν απο τους ηγέτες της Δύσης

Στα έξι μέτρα έβαλε πρόσφατα ο Βλαντιμίρ Πούτιν τον Γάλλο Πρόεδρο και έπειτα τον Γερμανό καγκελάριο – σε μια κίνηση που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από αναλυτές.

Την ώρα που κάποιοι, ωστόσο, έκαναν λόγο για «επιβολή δύναμης» ή «αυτοκρατορικά καπρίτσια», η αλήθεια κρυβόταν κάπου άλλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Εμανουέλ Μακρόν τοποθέτηθηκε σε απόσταση από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς αρνήθηκε να υποβληθεί σε ρωσικό μοριακό τεστ για τον κορονοϊό.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Όπως μεταφέρουν διεθνή ΜΜΕ, το πρόβλημα των Μακρόν και Σολτς δεν είναι ότι αρνούνται τον κορονοϊό ή τα μέτρα προφύλαξης από τη διασπορά του, αλλά πως δεν εμπιστεύονται το γενετικό τους υλικό σε ρωσικά χέρια.

Τα σενάρια των μυστικών υπηρεσιών θέλουν το DNA των ηγετών ως ένα εξαιρετικά σημαντικό όπλο στα χέρια των εχθρών τους – ειδικά όσων γνωρίζουν να πειραματίζονται επιτυχημένα με τα όρια και τις δυνατότητες της βιοτεχνολογίας.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως ανώτατοι αξιωματούχοι συνοδεύονται από πρόσωπα που φροντίζουν στο πέρασμά τους να εξαφανίζουν προσωπικά τους αντικείμενα που φέρουν γενετικό υλικό.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!