Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Σπάνιο στιγμιότυπο: Κροκόδειλος μεταφέρει τα 100 παιδιά του στην πλάτη του

Σπάνιο στιγμιότυπο: Κροκόδειλος μεταφέρει τα 100 παιδιά του στην πλάτη του

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα μοναδικό στιγμιότυπο με έναν μπαμπά κροκόδειλο να μεταφέρει τα 100 παιδιά του στην πλάτη του.

Ο φωτογράφος άγριας φύσης, Ντρίτμαν Μουκερτζέι, έχει περάσει τα τελευταία χρόνια φωτογραφίζοντας ζώα με σκοπό την προστασία τους. Περνώντας τουλάχιστον 280 μέρες το χρόνο αναζητώντας την τέλεια φωτογραφία, έχει δει με τα μάτια του απίστευτες στιγμές μεταξύ των ζώων και πολλές από αυτές τις έχει απαθανατίσει με τον φακό του.

 

Στις καλύτερες φωτογραφίες του μπορούμε να συμπεριλάβουμε, χωρίς αμφιβολία, αυτή με τον μπαμπά κροκόδειλο που κάνει βόλτα τα… 100 παιδιά του, κουβαλώντας τα στην πλάτη του.

 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος αλιγάτορας είναι ένα μεγάλου μεγέθους ερπετό που βρέθηκε για πρώτη φορά στα νερά της βόρειας Ινδίας. Τρέφεται κυρίως με ψάρια ή έντομα αλλά δυστυχώς ο πληθυσμός του έχει μειωθεί δραματικά κυρίως λόγω των μολυσμένων νερών και της εξάντλησης των διαθέσιμων πόρων.

Η εικόνα του κροκόδειλου με τα δεκάδες μωρά δίνει ελπίδα για την αύξηση του πληθυσμού του είδους.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida