Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Για πρώτη φορά ζευγάρι παντρεύτηκε με βιντεοκλήση – Ο ένας στις ΗΠΑ ο άλλος στην Αργεντινή [φωτο+βίντεο]

Για πρώτη φορά ζευγάρι παντρεύτηκε με βιντεοκλήση – Ο ένας στις ΗΠΑ ο άλλος στην Αργεντινή [φωτο+βίντεο]

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ένα ζευγάρι έγινε το πρώτο στον κόσμο που παντρεύτηκε με τηλεδιάσκεψη μέσω Zoom, τη στιγμή που η νύφη και ο γαμπρός βρίσκονταν σε διαφορετικές χώρες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και το κλείσιμο των συνόρων τους τελευταίους δέκα μήνες.

Ο 32χρονος Σκοτ Μάρμον από τις ΗΠΑ και η 28χρονη Αγκουστίνα Μοντεφιόρι από την Αργεντινή γνωρίστηκαν στο Ντένβερ και είναι ζευγάρι από το 2017. Το τελευταίο χρόνο, ωστόσο, ζουν μακριά ο ένας από τον άλλο, από όταν η κοπέλα γύρισε στο Μπουένος Άιρες.

Ο Σκοτ της έκανε πρόταση γάμου τον περασμένο Ιανουάριο και υπολόγιζε να ταξιδέψει κι εκείνος στην Αργεντινή, όμως, τους πρόλαβε η πανδημία του κορωνοϊού που επέφερε κλείσιμο των συνόρων.

Από τότε το ζευγάρι δεν μπορεί να συναντηθεί και, καθώς οι μήνες περνούν, αποφάσισαν να παντρευτούν εξ αποστάσεως μέσω Ζοοm.

Έτσι, πήραν άδεια να παντρευτούν διαδικτυακά από την πολιτεία της Γιούτα, πριν τελέσουν τη γαμήλια τελετή ενώπιον ενός δικαστή, της οικογένειας και φίλων, ενώ οι ίδιοι βρίσκονταν περισσότερα από 9 χιλ. χιλιόμετρα μακριά μεταξύ τους.

I SAID YES !!!!!!! I WISH I COULD WRITE SOMETHING THAT CAN EXPRESS MY HAPPINESS RIGHT NOW , BUT ALL I CAN SAY IT’S THAT…

POSTED BY AGUS VID MONTEFIORI ON THURSDAY, JANUARY 16, 2020

 

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida