Κωτσιδης Στέφανος

Υπογράφηκε η Σύμβαση «Μελέτη στατικής ενίσχυσης κτιρίων παλαιάς πτέρυγας και εξωτερικών ιατρείων/αναβάθμισης κτιριακών υποδομών του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης» προϋπολογισμού 2.734.417 ευρώ από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη

Γ. Κασαπίδης: Στην τελική ευθεία οι εργασίες τοπικής υποστήριξης στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Τη Σύμβαση Μελέτης «Μελέτη στατικής ενίσχυσης κτιρίων παλαιάς πτέρυγας και εξωτερικών ιατρείων/αναβάθμισης κτιριακών υποδομών του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης» προϋπολογισμού 2.734.417,23 ευρώ (με ΦΠΑ) υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης, ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτης Μπογιατζίδης και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης «Μαμάτσειο» Δημήτριος Σιόλιος την Τρίτη 8 Αυγούστου 2023.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) – Ε.Π. «Δυτική Μακεδονία 2014-2020».

 

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η εκπόνηση των απαραίτητων αρχιτεκτονικών, στατικών,  ηλεκτρομηχανολογικών  και  περιβαλλοντικών μελετών για την ενίσχυση και αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης.

 

Η Περιφερειακή Αρχή έχοντας πρώτο της μέλημα την προστασία της δημόσιας υγείας αξιοποιεί με σχέδιο τους Ευρωπαϊκούς Πόρους της Περιφέρειας, προκειμένου να παρέχει τις καλύτερες συνθήκες νοσηλείας και περίθαλψης στους Δυτικομακεδόνες. Οι επενδύσεις στις υποδομές υγείας  που συμβάλλουν στην εθνική, περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη έχουν τεθεί στο επίκεντρο σημαντικών αλλαγών με στόχο την αναβάθμισή τους.

 

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης