Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών – Συνοδηγών & Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας Μεταφορέων Ζώντων Ζώων

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών – Συνοδηγών & Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας Μεταφορέων Ζώντων Ζώων

Η Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση «Βεβαίωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών – Συνοδηγών & Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας Μεταφορέων Ζώντων Ζώων» (βοοειδών, αιγοπροβάτων, χοίρων, ιπποειδών, κονικλοειδών και πουλερικών), ότι από τις 17 έως και τις 19 Ιανουαρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο Κτηνιατρικό Γραφείο Εορδαίας (Αγίας Τριάδας 9 Πτολεμαΐδα) ή Κτηνιατρικό Γραφείο Κοζάνης       (Λευκόβρυση Κοζάνης) της ΠΕ Κοζάνης, στην οποία πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται ένα email και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Επίσης να συνοδεύεται από αντίγραφα της Αστυνομικής Ταυτότητας και του Διπλώματος οδήγησης κατηγορίας Γ’ και άνω σε ισχύ.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν τις διαλέξεις μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών από δικό τους χώρο. Η παρακολούθηση των διαλέξεων  είναι υποχρεωτική. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν μετά το πέρας του σεμιναρίου δια ζώσης την Παρασκευή 20-1-2022 και ώρα 15:00  στην αίθουσα  συνεδριάσεων του Περιφερειακού συμβουλίου επί της οδού Δημοκρατίας 27. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Κτηνιατρικό Γραφείο Εορδαίας (Αγίας Τριάδας 9 Πτολεμαΐδα) ή στο Κτηνιατρικό Γραφείο Κοζάνης (Λευκόβρυση Κοζάνης) της ΠΕ Κοζάνης, και στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2463081656 και  2461029073  αντίστοιχα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!