2

Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας | Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα “Μαθήματα Καινοτομίας από τα Εμιράτα για την Ελλάδα”.

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας | Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα “Μαθήματα Καινοτομίας από τα Εμιράτα για την Ελλάδα”.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 διαδικτυακά, η έκτη από μία σειρά προγραμματισμένων εκδηλώσεων του εργαστηρίου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας με εισηγητή τον κ. Δρ Σπύρο Πλακούδα, Επίκουρο Καθηγητή Εθνικής Ασφάλειας στο Rabdan Academy (Αμπού Ντάμπι, ΗΑΕ), με θέμα: “Μαθήματα Καινοτομίας από τα Εμιράτα για την Ελλάδα”.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δρ. Πλακούδας ανέλυσε στους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος αλλά και σε μέλη του πανεπιστημίου πώς τα Εμιράτα αξιοποίησαν τον μαύρο χρυσό ώστε να καινοτομήσουν και να διαφοροποιήσουν την οικονομία τους για την μετά το πετρέλαιο εποχή. Επίσης, εξήγησε πώς η Ελλάδα δύναται να κεφαλαιοποιήσει τις στρατηγικού χαρακτήρα σχέσεις της με τα Εμιράτα ώστε να αντλήσει χρήσιμα διδάγματα για τη δικής της οικονομία και επιχειρηματικότητα.

Την εκδήλωση προλόγισε η Δ/ντρια του εργαστηρίου και πρόεδρος του Τμήματος καθηγήτρια Σωτηρία Τριαντάρη ενώ τίμησαν με την παρουσία τους το σύνολο των μελών του Διδακτικού και Εργαστηριακού Προσωπικού του Τμήματος.

1 2

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida