Πρόβλημα στο τηλεφωνικό κέντρο των υπηρεσιών του Δήμου Εορδαίας, που στεγάζονται στο πρώην στρατόπεδο «Καπετάν Φούφα».

Ξεκινούν οι εργασίες του έργου : «Ανακατασκευή τμήματος περίφραξης στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαΐδας».  

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

Ξεκινούν οι εργασίες του έργου : «Ανακατασκευή τμήματος περίφραξης στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαΐδας».  

Την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 ξεκινούν από την ανάδοχο εταιρεία οι εργασίες του έργου «Ανακατασκευή τμήματος περίφραξης στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαΐδας», υπό την επίβλεψη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Εορδαίας.

 

Πρόκειται για εργασίες αποκατάστασης τμήματος του τοιχίου περίφραξης του σταδίου, το οποίο είναι κατασκευασμένο από τσιμεντόπλινθους και έχει υποστεί απόκλιση από την κατακόρυφο, στη νοτιοδυτική πλευρά του σταδίου επί της οδού 25ης Μαρτίου στη συμβολή της με την οδό Δήμητρας και για 48,00 μ. προς την οδό Ανανία Νικολαΐδη.

 

Στο χρονικό διάστημα που θα λάβουν χώρα οι εργασίες του εν λόγω έργου, πρωτεύουσα σημασία έχει η ασφάλεια και η εξυπηρέτηση των κατοίκων, επισκεπτών, χρηστών του χώρου του σταδίου, αλλά και των διερχόμενων από την οδό 25ης Μαρτίου (οδόστρωμα και πεζοδρόμιο).

Από τη ανάδοχο εταιρεία κατασκευής του έργου καθώς και από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Εορδαίας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στο χώρο τόσο  για τους διερχόμενους όσο και τους εργαζόμενους.

 

Οι εργασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε 30 ημέρες.

Κοινοποιήστε το άρθρο