Πτολεμαΐδα: Υποτονική η κίνηση στην αγορά

Πτολεμαΐδα: Υποτονική η κίνηση στην αγορά

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Πτολεμαΐδα: Υποτονική η κίνηση στην αγορά

 

Υποτονική, μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα, είναι η κίνηση στην αγορά της Πτολεμαΐδας και δε θυμίζει σε τίποτα την εικόνα που επικρατούσε τα προηγούμενα χρόνια, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας-Εορδαίας, Θεόδωρο Βυθούλκα, να αποδίδει τη μειωμένη κίνηση στη δύσκολη οικονομική κατάσταση, στα υγειονομικά δεδομένα, στις αυξήσεις στην ενέργεια και στις τιμές των ειδών πρώτης ανάγκης, μα πολύ περισσότερο στον φόβο των καταναλωτών.

Ο κ. Βυθούλκας τονίζει ότι οι συνάδελφοί του καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για βελτίωση της εικόνας των καταστημάτων τους, που διαθέτουν ποικιλία εμπορευμάτων, όπως αναφέρει, σε «πολύ καλές» τιμές, προτρέποντας τους καταναλωτές να προμηθευτούν τα προϊόντα τους από την τοπική αγορά, γιατί “θα βγουν κερδισμένοι”. Αισιοδοξεί, ότι έστω και την τρέχουσα εβδομάδα το κλίμα θα μεταβληθεί εάν βγει ο κόσμος στην αγορά, γεγονός που θα επιδράσει, όπως αναφέρει, θετικά και στην ψυχολογία του.

 Μαίρη Κεσκιλίδου

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

LOGISTIKO KOZANI
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida