Πτολεμαΐδα: Προβληματισμός στην αγορά

Πτολεμαΐδα: Προβληματισμός στην αγορά

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Απογοητευμένοι και προβληματισμένοι  από την επιβολή του νέου lock down δηλώνουν καταστηματάρχες της Πτολεμαΐδας οι οποίοι σε μικρό χρονικό διάστημα από την τοπική καραντίνα κλείνουν και πάλι τις επιχειρήσεις τους, αλλά προέχει η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.

Οι επιχειρηματίες με είδη χριστουγεννιάτικης διακόσμησης, που έχουν επενδύσει στην περίοδο αυτή και τα καταστήματα τους είναι γεμάτα με εμπορεύματα, εκτιμούν ότι έχασαν το στοίχημα των γιορτών, ενώ άλλοι επαγγελματίες, όπως οι κουρείς και οι κομμωτές, επισημαίνουν ότι θα ανθίσει το φαινόμενο της «μαύρης εργασίας» και η κατάσταση θα εκτροχιαστεί.

Τα πράγματα για την αγορά της Πτολεμαΐδας είναι ακόμη χειρότερα  με δεδομένο ότι έχει κλονιστεί από την απολιγνιτοποίηση και οι νέες εξελίξεις θα επιφέρουν περαιτέρω συρρίκνωση στην τοπική οικονομία, καθώς και το  κλείσιμο επιχειρήσεων, ενώ, ήδη, όπως αναφέρουν επαγγελματίες, η πτώση στον τζίρο τους υπολογίζεται στο 60-70%.

Μαίρη Κεσκιλίδου

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida