Πτολεμαΐδα – Π. Κάλφας: Τα νέα μέτρα για την εστίαση οδηγούν σε αδιέξοδο τον κλάδο

Πτολεμαΐδα – Π. Κάλφας: Τα νέα μέτρα για την εστίαση οδηγούν σε αδιέξοδο τον κλάδο

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Πτολεμαΐδα – Π. Κάλφας: Τα νέα μέτρα για την εστίαση οδηγούν σε αδιέξοδο τον κλάδο

Ζήτημα βιωσιμότητας των επιχειρήσεων εστίασης μετά την εξαγγελία των νέων μέτρων θέτουν ανοιχτά εκπρόσωποι του κλάδου, κρίνοντας ασύμφορη, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, τη λειτουργία τους πλέον, χωρίς μέτρα ενίσχυσης από πλευράς της κυβέρνησης ώστε να ανακουφιστούν οικονομικά, όπως λένε.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Σωματείου των χώρων Διασκέδασης και Εστίασης  «Πτολεμαίος», Παναγιώτης Κάλφας, οι αλλαγές στους εσωτερικούς χώρους ανά τ.μ. και στους εξωτερικούς, οι έλεγχοι για τα rapid test, ο περιορισμένος αριθμός των πελατών, η απαγόρευση για τους όρθιους πελάτες, οδηγούν τον κλάδο σε αδιέξοδο, ενώ «χάνουμε και ανεμβολίαστους πελάτες». Επιπλέον, οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, όπου ο χειμώνας καταφθάνει νωρίς και το κόστος θέρμανσης είναι υψηλό, με τις τιμές στα καύσιμα να αυξάνονται συνεχώς, φέρνουν βάρη που δε μπορούν να επωμιστούν οι αποδέκτες τήρησης των μέτρων, με αποτέλεσμα να προβαίνουν σε περικοπές ακόμη και στον αριθμό του προσωπικού.

Μαίρη Κεσκιλίδου

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Κρεοπωλείο Παπαδημητρίου Κοζάνη
Γρηγοριαδης Ζαχος Κοζάνη
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Κρεοπωλείο Λουκάς Πτολεμαΐδα Εορδαία
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida