Του Ανδρέα Τσιφτσιάν – Η θυσία των αμνών και η ανάσταση των κουνελιών.

Κάτω τα χέρια απo την Αναρραχιώτικη Γη!!! (γράφει η Χ.Μ)

stefanos tsikas ptolemaida teba pdm
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ
Κάτω τα χέρια απo την Αναρραχιώτικη Γη!!! (γράφει η Χ.Μ)
 Φτάνει η καμένη γη, αφήστε τις οάσεις μας ήσυχες!!! Βιομηχανική ζώνη υπάρχει στην περιοχή μας κι αυτή είναι της εκμετάλλευσης του Εθνικού μας Ενεργειακού Καύσιμου, του Λιγνίτη. Φτάνει ότι άλλο προδοτικό κι εγκληματικό, υπερασπιστείτε τον τόπο και την περιουσία του επιτέλους και πάψτε να τον υπονομεύετε!!!
Ο Ενεργειακός κολοσσός πρέπει να συνεχίζει να είναι εδώ, οι παραγωγικές μας γαίες-χωράφια, βοσκότοποι επίσης πρέπει να συνεχίσουν να είναι εδώ, για ότι άλλο καταστροφικό θα δώσετε λόγο αργά ή γρήγορα σε ανθρώπους και Θεό!!!
Οι θέσεις εξουσίας σας δόθηκαν για να υπερασπιστείτε και διαφυλάξετε τον τόπο και τα καλά του κι όχι για να βοηθήσετε στην καταστροφή τους!!! Αν αρπαχτικά χίμηξαν να τα κατασπαράξουν, οφείλετε να τα εμποδίσετε κι όχι να τα διευκολύνετε!!!
Ο Ενεργειακός Κολοσσός πρέπει να διαφυλαχτεί κι όχι να ξεσχιστούν οι σάρκες του και απ’τα κατασπαράγματα τους ψίχουλα να πεταχτούν από’δω κι από’κει για να κλείσουν στόματα!!!
Κι ακόμη, οι Εκκλησίες θα υπάρχουν μόνο αν συνεχίσουν οι Έλληνες Ορθόδοξοι να υπάρχουν στην Χώρα, αν όμως τους αφανίσει η εφαρμοζόμενη καταστροφική-ανθελληνική πολιτική, οι αλλόδοξοι και αλλόθρησκοι που συρρέουν ανενόχλητα, θα τις ισοπεδώσουν!!!

Κοινοποιήστε το άρθρο

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.