Γιάννης Καραβασίλης: Ο κύριος Μαλούτας ξαναχτύπησε.

Γιάννης Καραβασίλης: Ο κύριος Μαλούτας ξαναχτύπησε.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Γιάννης Καραβασίλης: Ο κύριος Μαλούτας ξαναχτύπησε.

 

Πυρά Γιάννη Καραβασίλη προς τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα: Μα τόσο γλείψιμο στον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Δεν σας απαντάμε στις ανεδαφικές σας εμμονές για τα θέματα υγείας της Δυτικής Μακεδονίας και την δημιουργία νέου Περιφερειακού Νοσοκομείου, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος όταν υπάρχει το Στολίδι της Δυτικής Μακεδονίας, το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, άρτιο από υποδομές, παρέχει με ασφάλεια περίθαλψη στην ευρύτερη περιοχή και λόγω επιδημίας, αυτό που απομένει η άμεση πλήρη στελέχωση του.
Κύριε Δήμαρχε θα σας πρότεινα φιλικά να ασχοληθείτε με τα σοβαρά προβλήματα που φέρνει η Βίαιη απολιγνιτοποιηση στην περιοχή μας. Να μην πατάτε σε 10 βάρκες, αλλά να λέτε στην ΠΕΔ, αλλά, στις συγκεντρώσεις των εργαζομένων και άλλα στην κυβέρνηση, γιατί στο τέλος θα μείνετε χωρίς Τηλεθέρμανση σε μια πόλη που συνεχώς θα ερημωνει.
Δεν θέλω να μιλήσω για τα εσωπαραταξιακα σας, είναι δική σας υπόθεση.
Η Δυτική Μακεδονία και ο κάθε νόμος έχει νοσοκομεία, με το Μποδοσάκειο στο επίκεντρο της παροχής υγείας στην Δυτική Μακεδονία.

Μία Απάντηση

  1. -Επιτέλους ακούσαμε κάτι για την καλοπληρωμένη μελέτη της δημοτικής αρχής του δήμου Κοζάνης, για νέο περιφερειακό νοσοκομείο.
    Θα είθελα να μου επιτρέψει ο κ Καραβασίλης να προσθέσω:
    – Τις ανεδαφικές απόψεις και εμμονές τις κατατροπώνουμε με τεκμηριωμένες απαντήσεις. Και τα στοιχεία στη διάθεσή μας είναι πολλά και ατράνταχτα:
    – Στις αποφάσεις των οργάνων είθισται να απαντάμε με σφραγίδα οργάνου, όταν μάλιστα αυτό θίγεται από την συγκεκριμένη απόφαση (του άλλου οργάνου) …..
    – Στην στρατιωτική μας θητεία η μόνιμη επωδός ήταν: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ !!! Φιλικότατα Μ.Ρ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida