Εορδαία: Έντονη συνδικαλιστική δράση Αγροτών στο Βέρμιο

Εορδαία: Έντονη συνδικαλιστική δράση Αγροτών στο Βέρμιο

stefanos tsikas ptolemaida teba pdm
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

Εορδαία: Έντονη συνδικαλιστική δράση Αγροτών στο Βέρμιο

 

Έντονη συνδικαλιστική δράση των Αγροτών παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στη δημοτική ενότητα Βερμίου,και με τη δημιουργία νέου Συλλόγου, ώστε  να αγωνιστούν οργανωμένα  για την επίλυση των προβλημάτων και τη  διεκδίκηση των αιτημάτων τους. Έτσι ο Αγροτικός  Σύλλογος Βερμίου καλεί κάθε ενδιαφερόμενο το ερχόμενο Σάββατο στις 18:00 στο  «Πολύκεντρο»  των Πύργων, όπου θα συζητηθούν όλες οι εξελίξεις στα θέματα που τους απασχολούν μετά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας κ. Κασαπίδη και την επικοινωνία με τον βουλευτή της Ν Δ Γιώργο Αμανατίδη.

Εν τω μεταξύ, σαράντα και πλέον αγρότες και κτηνοτρόφοι  από την Ανατολική Εορδαία και οικισμών στη λεκάνη της Βεγορίτιδας, πραγματοποίησαν σύσκεψη –συνέλευση στα Κομνηνά και αποφάσισαν την δημιουργία Αγροτικού Συλλόγου, με τη σύσταση εξαμελούς προσωρινής  διοίκησης που θα προετοιμάσει τις εκλογές για το αμέσως επόμενο διάστημα.

Καλούν τους αγρότες και κτηνοτρόφους «να συμβάλουν με τη συμμετοχή τους στην ενίσχυση της προσπάθειας μαζικοποιώντας το Σύλλογο και με τη συμμετοχή τους στους αγώνες».

Μαίρη Κεσκιλίδου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο:

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.