Δέματα αγάπης μοίρασε το Τοπικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Εορδαίας.

Δέματα αγάπης μοίρασε το Τοπικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Εορδαίας.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Δέματα αγάπης μοίρασε το Τοπικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Εορδαίας.

 

Τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν είναι γιορτή αγάπης και προσφοράς. Οι τρέχουσες συγκυρίες που δοκιμάζουν σκληρά πολλούς συνανθρώπους μας, καθιστούν αδήριτη την ανάγκη αλληλεγγύης.

Παρά την περίοδο οικονομικής ύφεσης που διανύουμε, στο πνεύμα των ημερών αλλά και με την ελπίδα να δώσουμε ένα χαμόγελο στα παιδιά και τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας, ο Δήμος Εορδαίας μέσω του Τοπικού Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, ανέλαβε την πρωτοβουλία και φέτος τα Χριστούγεννα να διανέμει δέματα αλληλεγγύης σε 500 περίπου νοικοκυριά σε μία προσπάθεια στήριξης των συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Δικαιούχοι των συγκεκριμένων δεμάτων ήταν μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, ηλικιωμένοι μοναχικοί άνθρωποι, οικογένειες που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και δεν καλύπτονται από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ, έχουν όμως ανάγκη στήριξης όπως προκύπτει από τα στοιχεία των κοινωνικών υπηρεσιών.

 

Δόση γλύκας με παραδοσιακά μελομακάρονα πρόσθεσε στα δέματά μας, με εθελοντική συμμετοχή, και το Δημόσιο ΙΕΚ Πτολεμαΐδας.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διευθύντρια Σοφία Μπέση, την εκπαιδεύτρια Άρτεμις Σιδηροπούλου και όλους τους σπουδαστές των τμημάτων «τεχνικός αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής» και «τεχνικός μαγειρικής τέχνης αρχιμάγειρας (chef)» για την πολύτιμη προσφορά τους.

Ευχαριστούμε από καρδιάς επίσης όλους τους ανώνυμους και επώνυμους εθελοντές πολίτες που στηρίζουν τα καλάθια του ΤΔΚΑ “Εορδαία Εμείς”, σωματεία και επιχειρήσεις του τόπου μας που δεν ξεχνούν να δίνουν δύναμη στην προσπάθειά προσφοράς μας.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τα Σούπερ Μάρκετ:

  • ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
  • ΜΑΣΟΥΤΗΣ
  • CENTRO CASH AND CARRY
  • ΠΤΟΛΕΜΑΙΣ ΕΠΕ
  • ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ ΑΕ.

 

Το Σωματείο Αρτοποιών Πτολεμαΐδας.

 

Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τους ακούραστους εθελοντές μας που με χαρά εξυπηρετούν τη διαδικασία πακετοποίησης των δεμάτων.

 

Τα Χριστούγεννα ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ πιο εύκολα, ΑΓΑΠΑΣ περισσότερο. Σε αυτό το πνεύμα αλληλεγγύης, ανθρωπισμού και αλληλοβοήθειας, ο Δήμος Εορδαίας στέλνει τις ευχές του και υπόσχεται να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συνανθρώπων μας, που το έχουν ανάγκη.

 

dematon allileggyis 1 dematon allileggyis

 

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Aκούστε μας LIVE! Ράδιο Καψούρα!

Θεατρικοποίηση των ιστορικών ποιημάτων της Παρθένας Τσοκτουρίδου από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Τορόντο του Καναδά

iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida