Ανθρωπάκο” Αλήθεια που θα κρυφτείς, -δεν υπαινήσσομαι κάτι αλλά πώς θα σταθείς στην κοινωνία- όταν αύριο αποδειχθεί ότι εξαιτίας των εμβολίων στείλατε στα κυπαρίσσια ανθρώπους;;; Aπάντηση Αρχιμ. Παΐσιου Παπαδόπουλου στον γιατρό του μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Νίκο Σαμαρά

Ανθρωπάκο" Αλήθεια που θα κρυφτείς, -δεν υπαινήσσομαι κάτι αλλά πώς θα σταθείς στην κοινωνία- όταν αύριο αποδειχθεί ότι εξαιτίας των εμβολίων στείλατε στα κυπαρίσσια ανθρώπους;;; Aπάντηση Αρχιμ. Παΐσιου Παπαδόπουλου στον γιατρό του μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Νίκο Σαμαρά

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Ανθρωπάκο”  Αλήθεια που θα κρυφτείς, -δεν υπαινήσσομαι κάτι αλλά πώς θα σταθείς στην κοινωνία- όταν αύριο αποδειχθεί ότι εξαιτίας των εμβολίων στείλατε στα κυπαρίσσια ανθρώπους;;; Aπάντηση Αρχιμ. Παΐσιου Παπαδόπουλου στον γιατρό του μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Νίκο Σαμαρά
ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ
Εις τον Διευθυντήν
Μποδοσάκειου Νοσοκομείου
*Ορθοπεδικόν* Ιατρόν
 της ομωνύμου Κλινικής
 κ. ΣΑΜΑΡΑΝ ΝΙΚΟΛΑΟΝ
■ “Ανθρωπάκο”, όπως εσείς αποκαλείτε όλους τους μη εμβολιασμένους υποτιμώντας τους σκοπτικώς , αντιστρέφουμε εμείς τον χαρακτηρισμό στον υποταγμένο στα κελεύσματα της Νέας Τάξης Πράγματων και όχι ως ώφειλε στην ηθική δεοντολογία της Ιατρικής. «Τί γὰρ ὠφελεῖται ἄνθρωπος ἐὰν τὸν κόσμον ὅλον κερδήσῃ, τὴν δὲ ψυχὴν αὐτοῦ ζημιωθῇ; ἢ τί δώσει ἄνθρωπος ἀντάλλαγμα τῆς ψυχῆς αὐτοῦ;». Το κριτήριο του πιστού ανθρώπου είναι πρώτα η σωτηρία. Ο Άγιος Κοσμάς, ο Αιτωλός, έλεγε Ψυχή και Χριστός σας χρειάζεται. Και αυτά τα δύο δεν τα χαρίζουμε ούτε τα πωλούμε! Το σώμα μας το φροντίζουμε επειδή είναι ναός του Αγίου Πνεύματος και γιατί υπηρετεί το έργο της σωτηρίας μας μαζί με την ψυχή στην ύπαρξη της οποίας ενδεχομένως εσύ δεν πιστεύεις. Αν λοιπόν για ένα σκεύασμα πρόκειται  να υποταχτούμε με όσα συνεπάγεται το σφράγισμα στον εχθρό της Πίστεως μας τότε να μας λείπει.
■ “Ανθρωπάκο”
Προτιμούμε τον εν Χριστώ ονειδισμό, «τὸν ὀνειδισμὸν αὐτοῦ φέροντες» (Εβρ.13,13),
διότι γνωρίζουμε να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψεύδος, καθώς αυτό που κάνει την Ορθοδοξία να ξεχωρίζει από τις θρησκείες αλλά και τις αιρέσεις καθώς και τον Ορθόδοξο να είναι αυθεντικός μαθητής του Χριστού και όχι ινστρούχτοραςτου συστήματος της Νέας Τάξεως είναι η Αλήθεια που κρατά σηκώνοντας τον σταυρό για την ομολογία αυτής της αλήθειας φέροντας τον ονειδισμό από τους εκάστοτε διώκτες της που τις περισσότερες φορές είναι άνθρωποι  “συστημικοί” που σύντομα ως συνήθως ξεσκεπάζονται και εκθέτονται.
■ “Ανθρωπάκο”
Δεν έχεις ούτε επαρκή επιστημονική γνώση -και αυτό διαπιστώνεται από όσα γράφεις- για να έχεις και την ιατρική αλήθεια που αφορά τα συγκεκριμένα “εμβόλια”, αφού η γνώση σου έχει περιοριστεί, όπως συνήθως  με την λήψη ενός και μόνο πτυχίου και  με το αντικείμενο μιας αποκλειστικά συγκεκριμένης ειδικότητας δεδομένου ότι η Επιστήμη έχει κάνει άλματα με τους νέους τομείς της μεταφραστικής Ιατρικής και της βιοπληροφορικής που αν γνώριζες δεν θα ισχυριζόσουν αυτά που γράφεις. Επομένως τα αγνοείς παντελώς!!! Διότι, αν τα γνώριζες δεν θα σου διέφευγε ότι το συγκεκριμένο σκεύασμα χρησιμοποιεί συγκεκριμένες νέες τουλάχιστον, οκτώ τεχνολογίες, τις οποίες  ούτε ονομαστικώς δεν γνωρίζεις αλλά καταδικάζεις και μέμφεσαι αυτούς που τουλάχιστον έχουν διάισθηση να καταλαβαίνουν τί είναι επιζήμιο.
■ “Ανθρωπάκο”
Σε καλούμε, αν θέλεις, σε δημόσιο διάλογο διαδικτυακά με επιστήμονα του συγκεκριμένου αντικειμένου, τον Ιωάννη Κυπραίο, καθηγητή με συντονιστή την ταπεινότητά μου, αφού είμαι και εγώ “ανθρωπάκος” -και θα δεις τι επιστήμη γνωρίζεις- μιας και έτσι με αυτό τον χαρακτηρισμό μας προσβάλλεις, επειδή κατά την εσφαλμένη κρίση σου δεν εμβολιαστήκαμε, όπως και άλλα “ανθρωπάκια” γιατί  πολύ απλά δεν θέλουμε να αυτοκτονήσουμε, άρα έχουμε περισσότερο μυαλό από σένα τον  “πολυσπούδαστο ιατρό” !!!
■ “Ανθρωπάκο”
 Αλήθεια που θα κρυφτείς, -δεν υπαινήσσομαι κάτι αλλά πώς θα σταθείς στην κοινωνία- όταν αύριο αποδειχθεί ότι εξαιτίας των εμβολίων στείλατε στα κυπαρίσσια ανθρώπους;;;Τα πράγματα ήδη άρχισαν και φανερώνονται!!! Εδώ είμαστε και θα μιλήσουμε όταν τελειώσει το αφήγημα.
■ “Ανθρωπάκο”
Μήπως γνωρίζεις καλύτερα την επιστήμη από τον Luc Montagnier που είναι ο παγκοσμίου φήμης Γάλλος ιολόγος και κοινός παραλήπτης, με τους Françoise Barré-Sinoussi και Harald zur Hausen, του βραβείου Νόμπελ Φυσιολογίας ή Ιατρικής του 2008 για την ανακάλυψη του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας???
■ “Ανθρωπάκο”
Μήπως αλήθεια γνωρίζεις καλύτερα την  ιατρική επιστήμη από τον Σουχαρίτ Μπάγκντι,  τον Γερμανο-Ταϊλανδό επιδημιολόγο που αποδομεί την μυθολογία για τον κορωνοϊό??? Δεν λέει ότι δεν υπάρχει ιός αλλά τι παίζεται με αυτό τον ιό!!!
■ “Ανθρωπάκο”
O Dr. Franc  Zalewski  με την σειρά του βλέπει σε σύγχρονη έρευνα  με το μικροσκόπιο να έχει κάτι το σκεύασμα  το οποίο μάλλον αγνοείς, που το ονομάζει ‘’ the thing ‘’ (πράγμα) σαν μικροοργανισμό που κινείται και ενυπάρχει στο εμβόλιο και στο αίμα των εμβολιασμένων πλέον.
■ “Ανθρωπάκο”
Πρόσφατα κάτι παρόμοιο με αυτό βρήκε και η η γιατρός Dr. Carrie Madej στο μικροσκόπιο σαν ένα είδος συνθετικού πλάσματος με πλοκάμια. Είναι αυτή που διαμοιράστηκε, από λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα βίντεο για την επικινδυνότητα των νέων εμβολίων για την COVID-19.
■ “Ανθρωπάκο”
Τουλάχιστον, μην αποκρύπτεις ότι δεν έχει δοθεί επίσημα άδεια κυκλοφορίας των σκευασμάτων που βρίσκονται ακόμη σε πειραματική φάση, αφού μόνο άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης επιτρέπει την προσωρινή χρήση  τους και αυτό υπό συγκεκριμένους όρους!!!
■ “Ανθρωπάκο”
ΑΝΈΓΝΩΣΑ ΌΤΙ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΊΟΥ
Αυτό για εμένα τουλάχιστον, νομίζω όμως και για πολλούς άλλους, σημαίνει casus belli, ήτοι προσέξτε πάρα πολύ μην παίζετε με την ελευθερία μας. Διότι γι’ αυτήν θυσιάζουμε και ίδια την ζωή μας!!! Και όποιος γίνεται αιτία με τις εισηγήσεις του να καταπατηθεί τότε τον αντιμετωπίζουμε στα ίσια και παλικαρίσια, όπως οι παππούδες και οι πρόγονοί μας. Διότι εσύ και ορισμένοι σαν εσένα μπορεί να θέλουν να τρυπηθούν με πολλά τέτοια εμβόλια, εμείς όμως δεν είμαστε διατεθειμένοι, αφού θέλουμε να μείνουμε ελεύθεροι. Και αυτό για εσένα δεν είναι κατανοητό πώς με το συγκεκριμένο εμβόλιο το διακύβευμα είναι τέτοιο. Στο κάτω κάτω κράτα τις απόψεις σου για σένα και όσους τις συμμερίζονται. Μην μας προκαλείτε λοιπόν του λοιπού γιατί ίσως θα λησμονήσουμε τις ευγένειες χάριν αυτού που πρεσβεύουμε όχι μόνο ως ιερείς, και ως Ορθόδοξοι αλλά και ως Έλληνες πολίτες. Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό προσκρούσει στον πατριωτισμό και στα πιστεύματά  μας; Γι’ αυτό καλό είναι να προσέχετε!!!!
Αρχιμ. Παΐσιος Παπαδόπουλος

5 Απαντήσεις

  1. Αν σε αυτή την χώρα δεν έχουμε δικαίωμα λόγου μάλιστα όσοι ενώ είμαστε κληρικοί και έχουμε ευθύνη για ζητήματα, τα οποία φαινομενικά είναι ιατρικά στην πραγματικότητα όμως είναι και πνευματικά, αφού τίθεται θέμα ελευθεριών με διαβίβαση αρχείων από βιοσένσορες και ετεροκαθορισμού από νανοσωματίδια που εισάγονται με το σκεύασμα κΙαι συνιστούν μικροκλώματα βρε πρόβατα για εμβόλιο μιλάτε ακόμη??? Πηγαίνετε να βοσκήσετε λίγο ταλαίοωροι να δω πότε θα ξυπνήσετε. Ο Άγιος Παΐσιος τα έλεγε και ακόμη κάνετε ότι δεν το ξέρετε??? Αυτό είναι σφράγισμα όπως έλεγε. Πέραν αυτού όμως να γνωρίζετε ότι δεν είμαι ένας αγράμματος ιερωμένος. Αν και δεν είμαι ιατρός να σας πω να γνωρίζετε ότι παρακολουθούμε μαθήματα στην Ιατρική Σχολή Λάρισας και έδωσα κατατακτήριες εξετάσεις και ακόμη ασχολούμαι έχοντας ξεκινήσει νέο κύκλο σπουδών τώρα σε αυτή την ηλικία σπουδάζοντας στον τομέα υγείας ξεκινώντας από την αρχή να πηγαίνω στο λύκειο και λόγω εμβολιασμών φέτος δεν φοίτησα… Επομένως δεν είμαι άσχετος… Όμως και σαν Έλλην πολίτης σας ρωτώ δεν έχω δικαίωμα να έχω λόγο??? Βρε προδότες χουντικοι που κάνετε τους δημοκράτες εσείς είστε οι χειρότεροι φασίστες της ιστορίας. Ξύλο μετά μουσικής θέλετε…

  2. καλησπερα ειμαι ο γιαννης ο λαζαριδης και συμφωνω απολυτα ως πολιτης και με καλυπτει εξ ολοκληρου το αρθο του πατρος παισιου!

  3. Και εγώ το ίδιο ντρέπομαι για όσα έγραψε ο γιατρός και για εσάς που είστε πρόβατα

  4. Ντρέπομαι για όσα διάβασα! Δεν μπορεί όλα τα παραπάνω να τα συνέταξε, πόσο μάλλον να τα υιοθετεί, ένας άνθρωπος του Χριστού, που εγώ πιστεύω κι αγαπώ!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Δείτε Επίσης

Αλλαγή αίθουσας που θα πραγματοποιηθεί η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Εορδαίας.
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

Αλλαγή αίθουσας που θα πραγματοποιηθεί η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Εορδαίας.

Αλλαγή αίθουσας που θα πραγματοποιηθεί η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Εορδαίας.   Ενημερώνουμε ότι η 2η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Εορδαίας (μέσω του Τοπικού Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Εορδαία Εμείς»)

Διαβάστε περισσότερα »
Βανδαλισμοί και φθορές στο Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του Δήμου Εορδαίας, σε διάφορα σημεία της Πτολεμαΐδας.
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

Βανδαλισμοί και φθορές στο Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του Δήμου Εορδαίας, σε διάφορα σημεία της Πτολεμαΐδας.

Βανδαλισμοί και φθορές στο Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του Δήμου Εορδαίας, σε διάφορα σημεία της Πτολεμαΐδας.   Φθορές στον φωτεινό Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο που τοποθέτησε ο Δήμος Εορδαίας στην πόλη της Πτολεμαΐδας, πραγματοποίησαν

Διαβάστε περισσότερα »
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας υποδέχεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βιβλίο :τα φύλλα που μιλάνε», του Παιδικού  Μουσείου  Exploration.
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας υποδέχεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βιβλίο :τα φύλλα που μιλάνε», του Παιδικού  Μουσείου  Exploration.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας υποδέχεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βιβλίο :τα φύλλα που μιλάνε», του Παιδικού  Μουσείου  Exploration.   «Καθετί που έκανε, σκέφτηκε, κέρδισε ή δημιούργησε η ανθρωπότητα, όλα αυτά βρίσκονται,

Διαβάστε περισσότερα »
ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΤΕ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ «ΕΓΚΛΗΜΑ» ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 5 κ ΤΣΙΠΡΑ;
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΤΕ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ «ΕΓΚΛΗΜΑ» ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 5 κ ΤΣΙΠΡΑ;

ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΤΕ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ «ΕΓΚΛΗΜΑ» ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 5 κ ΤΣΙΠΡΑ; Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης                                                  Πτολεμαΐδα   30 -11-2021 Στην προ ημερών επίσκεψη- πέρασμά του από την Κοζάνη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Διαβάστε περισσότερα »
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Δ ΑΝΑΡΑΧΗΣ  
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Δ ΑΝΑΡΑΧΗΣ  

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Δ ΑΝΑΡΑΧΗΣ   Στα πλαίσια προγραμματισμένων εργασιών καθαρισμού των δεξαμενών υδροδότησης, από τα συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Εορδαίας, σε συνεργασία με την

Διαβάστε περισσότερα »
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Κρεοπωλείο Λουκάς Πτολεμαΐδα Εορδαία
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida