Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα κατά βιομηχανικών ΑΠΕ

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα κατά βιομηχανικών ΑΠΕ
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Την Τετάρτη 14-6-2023,στην Καλαμιά, έγινε σύσκεψη φορέων και συλλογικοτήτων ενάντια στις β.ΑΠΕ και συγκροτήθηκε 17 μελης Συντονιστική Επιτροπή   με σκοπό την ενημέρωση και το συντονισμό δράσεων των μελών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν στον τόπο του καθενός από την εγκατάσταση των ΑΠΕ!

Όλοι συμφώνησαν επί της αρχής ότι η αλληλεγγύη και η κοινωνική συνοχή είναι οι προϋποθέσεις για την αποτελεσματική διεκδίκηση των αιτημάτων  του καθενός!

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Εθνική Ανάγκη είναι η Ανάπτυξη των ΑΠΕ με διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος και του τοπίου και παράλληλη ανάπτυξη της Υπαίθρου!

Οι φορείς χαιρετίζουν την πρώτη Νίκη της Καλαμιάς με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνη για προσωρινή διαταγή παύσης των εργασιών μέχρι την εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων! Η απόφαση σηματοδοτεί τη δικαίωση του αγώνα των τοπικής Κοινότητας Καλαμιάς και δίνει το ελπιδοφόρο μήνυμα σ όλους τους αγωνιζόμενους κατά της επέλασης και επιβολής των ΑΠΕ στη Δυτική Μακεδονία.

Από τη Γραμματεία της ΣΕ

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...