Συνέδριο με θέμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Συνέδριο με θέμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας

Σημαντικό  ήταν το ενδιαφέρον συμμετοχής  των επιχειρήσεων στο συνέδριο με θέμα  Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» που διοργάνωσε η Διοίκηση του  Εμπορικού  και Βιομηχανικού  Επιμελητηρίου  Κοζάνης   το  πρωί του Σαββάτου, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου  Δυτικής Μακεδονίας (πρώην Τ.Ε.Ι.)

Στο συνέδριο  παραβρέθηκαν ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας  κ. Γεώργιος  Κασαπίδης,  η αντιπεριφερειάρχης κ. Ευφροσύνη Ντιό, ο βουλευτής κ. Γεώργιος Αμανατίδης και ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Το συνέδριο αποσκοπούσε στη λήψη εξειδικευμένης γνώσης και πληροφόρησης από έμπειρους συμβούλους επιχειρήσεων  για τις τρέχουσες εξελίξεις, τις δυσκολίες  καθώς  και καλές πρακτικές  ώστε να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και στις απαιτήσεις των καταναλωτών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η Ψηφιοποίηση αποτελεί  μια  στρατηγική  διαδικασία  για  κάθε  επιχείρηση και μέσα από διάλογο με εξειδικευμένους συμβούλους , μπόρεσαν στελέχη επιχειρήσεων  να μοιραστούν εμπειρίες και ζητήματα  που  αφορούν  τις καθημερινές τους  εταιρικές πρακτικές, τις αλλαγές που  καλούνται  να  σχεδιάσουν  και  να υλοποιήσουν  για τον ψηφιακό  μετασχηματισμό τους  και  άμεσες  λύσεις  και καινοτόμες προτάσεις  για  την  ομαλή  μετάβασή  τους στη νέα ψηφιακή εποχή.

Το συνέδριο απευθυνόταν  σε όλα τα διευθυντικά στελέχη των μικρών και των μικρομεσαίων  επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο  γενικός γραμματέας  του ΕΒΕ κ. Ιωαννίδης Aδάμ  δήλωσε ότι :

Η κοινωνία εξελίσσεται και μεταλλάσσεται και εμείς οφείλουμε να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες και προκλήσεις όπου το physical και το digital γίνονται ένα  phygital.

Με  εξειδικευμένους συμβούλους  επιχειρήσεων  εξηγήσαμε  και  παρουσιάσαμε  την  έννοια του ψηφιακού μετασχηματισμού, των δεξιοτήτων και νέων τεχνικών πωλήσεων που απαιτούνται  καθώς  και  χρηματοδοτικά  εργαλεία  για την αναβάθμιση των  επιχειρήσεων.

Ευχαριστούμε θερμά τους επιχειρηματίες  και τους συμμετέχοντες στο συνέδριο, ενώ στο μέλλον θα  αναπτύξουμε και  άλλες θεματικές ενότητες για το εμπόριο και τις πωλήσεις!

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνέδριο με θέμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνέδριο με θέμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνέδριο με θέμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνέδριο με θέμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!