Κωτσιδης Στέφανος

Συμμετοχή του ΟΕΝΕΦ σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Ουγγαρία, με τίτλο: “Digital Emotions”!

Συμμετοχή του ΟΕΝΕΦ σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Ουγγαρία, με τίτλο: "Digital Emotions"!
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Συμμετοχή του ΟΕΝΕΦ σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Ουγγαρία, με τίτλο: “Digital Emotions”!

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας συμμετείχε στο εκπαιδευτικό σεμινάριο “Digital Emotions”. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο διοργανώθηκε από τον φορέα νεολαίας “Youth of Europe Association” σε συνεργασία με τον Όμιλο Ενεργών Νέων Φλώρινας (ΟΕΝΕΦ) και έλαβε χώρα στην πόλη Pákozd της Ουγγαρίας, από τις 20 έως και τις 28 Μαρτίου 2023.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

 

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο (training course), δημιουργήθηκε για να φέρει κοντά άτομα από 9 χώρες (Ελλάδα, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Κύπρο, Κροατία, Εσθονία, Ιταλία, Πολωνία και Ισπανία) και στόχευε στην προώθηση της ψηφιακής ευημερίας των νέων και των εργαζομένων στον τομέα της νεολαίας (youth workers), που είναι πρόθυμοι για νέες μαθησιακές εμπειρίες. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, δόθηκε η ευκαιρία στους/στις συμμετέχοντες/ουσες να βελτιώσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες, τη συναισθηματική τους ευεξία και να αυξήσουν τις δεξιότητές τους, που είναι απαραίτητες και χρήσιμες στον τομέα της νεανικής εργασίας.

 

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας εκπροσωπήθηκε από 2 εθελόντριες, την Μαρία Τορμπάκη και την Παυλίνα Σαπαλίδου. Ευχαριστούμε θερμά τα ενεργά μέλη του ΟΕΝΕΦ και τις εθελόντριες για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον τους, αλλά και τον φορέα “Youth of Europe Association” για τη συνεργασία!

 

Παρακάτω, ακολουθούν οι εντυπώσεις των εθελοντριών που εκπροσώπησαν τον ΟΕΝΕΦ, εκθέτοντας τις εμπειρίες τους και αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό από τις εργασίες του σεμιναρίου:

 

Παυλίνα Σαπαλίδου:

Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες σε ένα πρόγραμμα με θέμα που μας αφορά όλους, την ψυχική υγεία μετά την COVID-19. Τα άτομα που γνωρίσαμε από άλλες χώρες, τα μέρη που είδαμε και οι ιδέες που ανταλλάξαμε θα μας μείνουν αξέχαστα! Μέσα από δραστηριότητες και συζητήσεις καταφέραμε να πραγματευτούμε το θέμα της ψυχικής υγείας, το οποίο απασχολεί μέχρι και σήμερα τους περισσότερους από εμάς“.

 

Μαρία Τορμπάκη:

Η εμπειρία μου στην Ουγγαρία θα μου μείνει σίγουρα αξέχαστη. Εξαιρετικό κλίμα ανάμεσα στους συμμετέχοντες και ιδιαίτερη κατανόηση από τους trainers“.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

��� 2385101446 (καθημερινές 10:00-15:30)

��� info@oenef.eu

 

Ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/oenef

Instagram: https://www.instagram.com/activeyouths/

Twitter: https://twitter.com/edicflorina

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/europe-direct-oenef-780433220/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCkEhQKC4XzQumZAvFxxvUHA

 

Οι Νέοι Μπροστά!

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συμμετοχή του ΟΕΝΕΦ σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Ουγγαρία, με τίτλο: "Digital Emotions"! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συμμετοχή του ΟΕΝΕΦ σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Ουγγαρία, με τίτλο: "Digital Emotions"! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συμμετοχή του ΟΕΝΕΦ σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Ουγγαρία, με τίτλο: "Digital Emotions"! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συμμετοχή του ΟΕΝΕΦ σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Ουγγαρία, με τίτλο: "Digital Emotions"! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συμμετοχή του ΟΕΝΕΦ σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Ουγγαρία, με τίτλο: "Digital Emotions"! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συμμετοχή του ΟΕΝΕΦ σε εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Ουγγαρία, με τίτλο: "Digital Emotions"!

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης