Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Στην τελική ευθεία το έργο «Κατασκευή Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Ε Φιλώτα Δήμου Αμυνταίου» προϋπολογισμού 2.035.492 ευρώ.

Στην τελική ευθεία το έργο «Κατασκευή Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Ε Φιλώτα Δήμου Αμυνταίου» προϋπολογισμού 2.035.492 ευρώ.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Άνθιμος  Μπιτάκης και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπίδης επισκέφθηκαν χθες, 19 Ιουνίου 2023, το εργοτάξιο του έργου, «Κατασκευή Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Ε Φιλώτα Δήμου Αμυνταίου», προκειμένου να δουν από κοντά τις εργασίες του έργου που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σκοπός του έργου είναι η  κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων πλησίον της γέφυρας του Σουλού επί τον οδικό άξονα Φιλώτα-Αντιγόνου. Ειδικότερα, τα αστικά λύματα που προέρχονται από τους οικισμούς Φιλώτα, Λεβαίας, Βεγόρας, Μανιακίου, Αντιγόνου και Πελαργού θα καταλήγουν μέσω των εξωτερικών δικτύων αποχέτευσης στην Ε.Ε.Λ. Από το φρεάτιο εισόδου θα ξεκινά και ο κεντρικός αγωγός παράκαμψης της Ε.Ε.Λ., ο οποίος θα καταλήγει στο φρεάτιο εξόδου και εν συνεχεία τα λύματα θα οδηγούνται στη μονάδα εσχάρωσης  και στη μονάδα αμμολιποσυλλογής . Έπειτα, τα λύματα θα εισέρχονται στο στάδιο της βιολογικής επεξεργασίας. Προβλέπεται και αγωγός παράκαμψης της βιολογικής επεξεργασίας σε έκτακτη ανάγκη.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Το έργο αυτό, πέραν της συμβολής του για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος και τη βελτίωση ποιότητας ζωής των Δημοτών, λύνει ένα χρόνιο περιβαλλοντικό πρόβλημα των λυμάτων του Φιλώτα τα οποία κατέληγαν στη λίμνη Βεγορίτιδα.

 

 

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στην τελική ευθεία το έργο «Κατασκευή Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Ε Φιλώτα Δήμου Αμυνταίου» προϋπολογισμού 2.035.492 ευρώ. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στην τελική ευθεία το έργο «Κατασκευή Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Ε Φιλώτα Δήμου Αμυνταίου» προϋπολογισμού 2.035.492 ευρώ. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στην τελική ευθεία το έργο «Κατασκευή Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Ε Φιλώτα Δήμου Αμυνταίου» προϋπολογισμού 2.035.492 ευρώ. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στην τελική ευθεία το έργο «Κατασκευή Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Ε Φιλώτα Δήμου Αμυνταίου» προϋπολογισμού 2.035.492 ευρώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...