Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ 2023 η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ 2023 η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ 2023 που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο της Γερμανίας από 07 έως 09/03/2023.

Η  ΙΤΒ αποτελεί την κορυφαία διεθνή τουριστική έκθεση η οποία προωθεί το διάλογο και τη δικτύωση μεταξύ τουριστικών εταίρων και υποστηρίζει ενεργά τη ανάληψη ευθύνης της τουριστικής βιομηχανίας απέναντι στην κοινωνία ως το κλειδί για μακροπρόθεσμη επιτυχία και βιωσιμότητα.

Στην αποστολή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε η Περιφερειακή Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιηθήκαν επαφές με πράκτορες, δημοσιογράφους, bloggers και προμηθευτές υπηρεσιών από διάφορες αγορές.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σε εκδήλωση του ΕΟΤ παρουσιάστηκε από τον συνεργάτη της ΠΕΔ- Δ.Μ. κ. Στ. Μπιούκερ, το έργο της ανάπτυξης του Βιώσιμου Τουρισμού Περιπέτειας μέσω δημιουργίας συστήματος θέσεων στάθμευσης αυτοκινούμενων τροχόσπιτων στη Δυτική Μακεδονία.

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ 2023 η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ 2023 η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ 2023 η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ 2023 η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!