ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Τίποτα πάνω από την ανθρώπινη υγεία και ζωή

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Για να μην πούμε το νερό … νεράκι, στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στις ΔΕΥΑ

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Τίποτα πάνω από την ανθρώπινη υγεία και ζωή

 

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Σα να μην έφθαναν τα πλείστα δεινά που σφυροκοπούν τη Δυτική Μακεδονία, ένα ακόμα συμβάν, ένα τραγικό εργατικό ατύχημα ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τους παράγοντες που «γονατίζουν» την Περιφέρειά μας.

Θρήνος για τους 3 νεκρούς συναδέλφους στο εργοστάσιο των Γρεβενών, θλίψη για την καταστροφή και τη θέση στην οποία βρέθηκαν δεκάδες εργαζόμενοι.

Η αναγκαιότητα εκτεταμένων και τακτικών ελέγχων στα εργοτάξια και τους χώρους εργασίας, δεν μπορεί να αναδεικνύεται κάθε φορά μέσα από τραγικά περιστατικά. Θα πρέπει να είναι δεδομένη.

Οι συνθήκες εργασίας, η λήψη μέτρων ασφαλείας και η εφαρμογή τους θα πρέπει να αποτελούν πρώτη, αδιαπραγμάτευτη, προτεραιότητα.

Ο Σπάρτακος εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων συναδέλφων και αναμένει, μαζί με την υπόλοιπη κοινωνία, το πόρισμα τις έρευνας των αρχών και την απόδοση ευθυνών, γιατί ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!