Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πτολεμαΐδα – Τμήμα εργοθεραπείας: Διεθνής έγκριση του προγράμματος σπουδών

Πτολεμαΐδα – Τμήμα εργοθεραπείας: Διεθνής έγκριση του προγράμματος σπουδών

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Σε  διαδικασία έγκρισης  του προγράμματος  σπουδών από τον Παγκόσμιο  Σύλλογο Εργοθεραπευτών, βρίσκεται  το τμήμα εργοθεραπείας της  Σχολής Υγείας που λειτουργεί στην Πτολεμαϊδα, στο πλαίσιο του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας.

«Το τμήμα εργοθεραπείας πληροί όλες τις προϋποθέσεις γι αυτή την παγκόσμια αναγνώριση, η οποία αναβαθμίζει και  καταξιώνει διεθνώς το πανεπιστημιακό τμήμα στην Πτολεμαΐδα, το οποίο μαζί με το αντίστοιχο στην Αθήνα, είναι τα μοναδικά που λειτουργούν με πολύ μεγάλη επιτυχία στην χώρα», τόνισε σε συνέντευξη της στην ΕΡΤ Κοζάνης, η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών ,Κυριακή Κεραμιώτη.

%CE%9A%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE %CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%BF%CF%85Η  κ. Κεραμιώτη  εξέφρασε την μεγάλη ικανοποίηση της,  για το πανεπιστημιακό τμήμα εργοθεραπείας που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στην Πτολεμαϊδα και ζήτησε από το Υπουργείο Παιδείας να διαθέσει τους αναγκαίους πόρους και τα μέσα, για την  πρόσληψη μεγαλύτερου αριθμού  πανεπιστημιακών καθηγητών και προσωπικού, τόσο στην Πτολεμαϊδα, όσο και στην Αθήνα.

Η  Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών, στάθηκε επίσης στο υψηλό επίπεδο σπουδών και την υψηλή στάθμη  των φοιτητών  που εισάγονται σ΄ αυτό, ενώ επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι «το 60% όσων φοιτούν στην Πτολεμαΐδα, είχαν το τμήμα ως πρώτη τους επιλογή». Υπογράμμισε ακόμη ότι το πανεπιστημιακό τμήμα εργοθεραπείας, είναι από τα ελάχιστα στην χώρα, όπου η ανεργία είναι μηδενική και οι  προοπτικές πολύ μεγάλες.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης  Μαυρίδης  

Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
iordanidis ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida