Ενημέρωση με νέα και ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

Πτολεμαΐδα – Π. Πλακεντάς: Δε θα δεχθώ τη μείωση ούτε ενός σπουδαστή της Σχολής Πυροσβεστών

Eορδαία: Δήμαρχε, κάντε την κίνηση!

Κοινοποιήστε το άρθρο

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αποφασισμένος να μην επιτρέψει την υποβάθμιση της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας, διαμηνύοντας ότι «δεν θα δεχθώ τη μείωση ούτε ενός σπουδαστή», φέρεται ο δήμαρχος Εορδαίας, Παναγιώτης Πλακεντάς, μετά τα δημοσιεύματα (kozan.gr) των τελευταίων ημερών που κάνουν λόγο για τη λειτουργία παραρτήματος της Σχολής στον Δήμο Βοΐου.

Τα δημοσιεύματα ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση  του δημάρχου Βοΐου, Χρήστου Ζευκλή, όπου αναφέρεται ότι «ιδρύεται Παράρτημα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Πτολεμαΐδας στο Τσοτύλι στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Εκπαίδευσης Δημοτικής Αστυνομίας όπου θα στεγαστούν 115 δόκιμοι Πυροσβέστες και η έναρξη λειτουργίας του παραρτήματος θα ολοκληρωθεί στις αρχές Ιανουαρίου 2021, ενώ η εξέλιξη αυτή θα συμβάλει στην αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Βοΐου».

Σε τηλεφωνική  επαφή με τον δήμαρχο Εορδαίας, Παναγιώτη Πλακεντά, μας είπε ότι αμέσως μετά την ενημέρωσή του από τα δημοσιεύματα επικοινώνησε τόσο με τον διοικητή της Σχολής Πυροσβεστών, κ. Αμανατίδη, όσο και με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, με τον τελευταίο να δηλώνει ότι η Σχολή της Πτολεμαΐδας διαθέτει τριάντα θαλάμους των 10 ατόμων και με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα μόνο τέσσερα άτομα μπορούν να φιλοξενηθούν σε κάθε θάλαμο.

eordaialive

Ο κ. Πλακεντάς σημείωσε ακόμα πως  ούτε ο Δήμος Εορδαίας ούτε η Σχολή Πυροσβεστών είχαν ενημερωθεί ώστε να βρουν λύσεις, και αναμένει την επίσημη ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τα τεκταινόμενα.

Μαίρη Κεσκιλίδου

Anagnostis Ptolemaida
Nikou asfaleies Ptolemaida

Στείλτε τη δική σας είδηση, σχόλιο, καταγγελία στο eordaialive.com Τηλεφωνικά στο 2463504856 – 6981893715, στο FaceBook , μέσω email στο info@eordaialive.com

Δείτε το νέο spot της ΔΙΑΔΥΜΑ
Pink Woman Ptolemaida
Xatzipavlidis Sinergio Ptolemaida
iordanidis ptolemaida