Υπογραφή της σύμβασης για το έργο: «Βελτίωση – Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δήμου Εορδαίας-Γ’ φάση».

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Υπογραφή της σύμβασης για το έργο: «Βελτίωση - Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δήμου Εορδαίας-Γ’ φάση».

Υπογραφή της σύμβασης για το έργο: «Βελτίωση – Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δήμου Εορδαίας-Γ’ φάση».


 

Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου : «Βελτίωση – Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δήμου Εορδαίας-Γ’ φάση», προϋπολογισμού μελέτης 720.000,00  ευρώ (με Φ.Π.Α.) και ποσού συμβατικού αντικειμένου 480.878,35 ευρώ (με ΦΠΑ), υπέγραψαν ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαος Φουρκιώτης.

 

Οι εργασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε διάστημα έως 8 μηνών και η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από την εταιρεία TAP AG, στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας του έργου διέλευσης του Διαδρατικού αγωγού φυσικού αερίου από την περιοχή μας, καθώς και από ιδίους πόρους του Δήμου Εορδαίας.

 

Να τονιστεί ότι με την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου, ολοκληρώνεται η βελτίωση – ανακατασκευή σε συνολικά 24 παιδικές χαρές στο Δήμο Εορδαίας, μέσα σε διάστημα λιγότερο των τεσσάρων ετών.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!