Εορδαία, eordaia, Πτολεμαΐδα, Πτολεμαϊδα, Πτολεμαίδα, Πτολεμαιδα, ptolemaida, Δυτική Μακεδονία, Κοζάνη, Ειδήσεις, ptolemaida news, τα νεα της πτολεμαϊδας, νεα πτολεμαϊδασ, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ σημερα, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ σημερα, τα νεα της πτολεμαιδας, τα νεα της πτολεμαϊδας σημερα, τα νεα τησ πτολεμαιδασ, εορδαια νεα, τανεα τησ πτολεμαιδασ
Εορδαία, eordaia, Πτολεμαΐδα, Πτολεμαϊδα, Πτολεμαίδα, Πτολεμαιδα, ptolemaida, Δυτική Μακεδονία, Κοζάνη, Ειδήσεις, ptolemaida news, τα νεα της πτολεμαϊδας, νεα πτολεμαϊδασ, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ σημερα, τα νεα τησ πτολεμαϊδασ σημερα, τα νεα της πτολεμαιδας, τα νεα της πτολεμαϊδας σημερα, τα νεα τησ πτολεμαιδασ, εορδαια νεα, τανεα τησ πτολεμαιδασ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΕΟΡΔΑΙΑ
    • ΚΑΣΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΖΑΝΗ
    • ΦΛΩΡΙΝΑ
    • ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ
  • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    • ΕΟΡΔΑΙΑ
    • ΚΑΣΤΟΡΙΑ
    • ΚΟΖΑΝΗ
    • ΦΛΩΡΙΝΑ
    • ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ
  • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • 698 189 3715
  • info@eordaialive.com
Optika Anagnostis ptolemaida Reggia Ptolemida Pizzaria iek volteros butterflys ptolemaida
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης > Blog > ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ > Υπογραφή της σύμβασης για το έργο: «Βελτίωση – Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δήμου Εορδαίας-Γ’ φάση».
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

Υπογραφή της σύμβασης για το έργο: «Βελτίωση – Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δήμου Εορδαίας-Γ’ φάση».

Eordaialive Team
29/12/2022
Δεν υπάρχουν Σχόλια
1λ ανάγνωσης
Κοινοποιήστε
Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !
Υπογραφή της σύμβασης για το έργο: «Βελτίωση - Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δήμου Εορδαίας-Γ’ φάση».
Κοινοποιήστε

Υπογραφή της σύμβασης για το έργο: «Βελτίωση – Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δήμου Εορδαίας-Γ’ φάση».

tomiro

 

Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου : «Βελτίωση – Ανακατασκευή παιδικών χαρών Δήμου Εορδαίας-Γ’ φάση», προϋπολογισμού μελέτης 720.000,00  ευρώ (με Φ.Π.Α.) και ποσού συμβατικού αντικειμένου 480.878,35 ευρώ (με ΦΠΑ), υπέγραψαν ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.».

 

Στην υπογραφή της σύμβασης παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαος Φουρκιώτης.

 

Οι εργασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε διάστημα έως 8 μηνών και η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από την εταιρεία TAP AG, στο πλαίσιο της ανταποδοτικότητας του έργου διέλευσης του Διαδρατικού αγωγού φυσικού αερίου από την περιοχή μας, καθώς και από ιδίους πόρους του Δήμου Εορδαίας.

 

Να τονιστεί ότι με την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου, ολοκληρώνεται η βελτίωση – ανακατασκευή σε συνολικά 24 παιδικές χαρές στο Δήμο Εορδαίας, μέσα σε διάστημα λιγότερο των τεσσάρων ετών.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Facebook Αντιγραφή συνδέσμου Εκτύπωση
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

DEI_ENERGYCOACH
texniko grafeio
metavash ae
a close-up of a fruit
aioliki vermiou
radiokapsoura.gr
drone
nikou sidiroupouloy
radio melodia
delikostas antallaktola
ioardanidis
laika se matsore
Δακτυλογραφήσεις
Πραγματοποιήθηκε με Επιτυχία η 4η Έκθεση Οχημάτων Ιστορικού Ενδιαφέροντος στην Πτολεμαΐδα! (βίντεο - φωτογραφίες)
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε με Επιτυχία η 4η Έκθεση Οχημάτων Ιστορικού Ενδιαφέροντος στην Πτολεμαΐδα! (βίντεο – φωτογραφίες)

1λ ανάγνωσης
Η ΔΙ.Μ.Ε.Α στο International IP Enforcement Summit 2025 - Καθοριστική η συμβολή της Ελλάδας στην προστασία της διανοητικής ιδιοκτησίας
ΕΛΛΑΔΑ

Η ΔΙ.Μ.Ε.Α στο International IP Enforcement Summit 2025 – Καθοριστική η συμβολή της Ελλάδας στην προστασία της διανοητικής ιδιοκτησίας

3λ ανάγνωσης
ος: Τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης Συναντήθηκαν με τον Βουλευτή Σταυρόπουλο στα Γρεβενά
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης Συναντήθηκαν με τον Βουλευτή Σταυρόπουλο στα Γρεβενά

1λ ανάγνωσης
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις παραπλεύρως της Δευτερεύουσας Επαρχιακής Οδού (39) Πτολεμαΐδας - Ανατολικό - Πύργοι όρια Ν. Φλώρινας , Β/Α της Κοινότητας Ανατολικού , στη συμβολή της με αγροτική οδό (πλησίον Γυμνασίου Ανατολικού).
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις παραπλεύρως της Δευτερεύουσας Επαρχιακής Οδού (39) Πτολεμαΐδας – Ανατολικό – Πύργοι όρια Ν. Φλώρινας , Β/Α της Κοινότητας Ανατολικού , στη συμβολή της με αγροτική οδό (πλησίον Γυμνασίου Ανατολικού).

3λ ανάγνωσης

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Νέα & Ειδήσεις από Πτολεμαΐδα, Εορδαία, Κοζάνη, ptolemaida, kozani, eordaia Κοζανη Κοζάνης Κοζανη kozani kozanh kozanhs KOZANI Πτολεμαίδα ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ Eordaia Εορδαία

Eordaialive logo
Facebook-f X-twitter Instagram Youtube
Χρήσιμα
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Καταγγελίες Αναγνωστών
Επικοινωνία
  • info@eordaialive.com
  • +30 698 189 3715
Δημοφιλής Κατηγορίες
  • Τοπικές Ειδήσεις
  • Θέσεις Εργασίας

Eordaialive.com 2025 © All Rights Reserved.

Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Έχασες τον κωδικό σου?