Υπογραφή σύμβασης για το έργο: «Εργασίες ασφαλτόστρωσης αύλειου χώρου στο 3ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας».

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Υπογραφή σύμβασης για το έργο: «Εργασίες ασφαλτόστρωσης αύλειου χώρου στο 3ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας».

Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου : «Εργασίες ασφαλτόστρωσης αύλειου χώρου στο 3ο ΓΕΛ Πτολεμαΐδας», προϋπολογισμού 74.400,00  ευρώ (με Φ.Π.Α.) και ποσού συμβατικού αντικειμένου 46.736,62 ευρώ (με ΦΠΑ), υπέγραψαν σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Νικόλαος Φουρκιώτης, ο οποίος αναπληρώνει τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά που έχει μεταβεί στην Αθήνα, και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & Σια Ο.Ε.».

Το συγκεκριμένο έργο έχει ως αντικείμενο την ασφαλτόστρωση του αύλειου χώρου του 3ου Γενικού Λυκείου Πτολεμαΐδας, με τοπικές επεμβάσεις συντήρησης σε σημεία με προφανείς αστοχίες, έλεγχο των υψομέτρων για την απορροή των όμβριων υδάτων, συγκολλητική επάλειψη και τελική ασφαλτική στρώση. Τέλος θα γίνει διαγράμμιση ενός γηπέδου χειροσφαίρισης (handball), ενός γηπέδου καλαθοσφαίρισης (basketball) και δύο γηπέδων πετοσφαίρισης (volleyball). Θα αντικατασταθεί δε ο αθλητικός εξοπλισμός (εστίες ποδοσφαίρου 5Χ5, Ιστοί πετοσφαίρισης και μπασκέτες) στο 3ο ΓΕΛ και στο 4ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Οι εργασίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε εξήντα (60) ημέρες και η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από πιστώσεις ΣΑΤΑ Σχολείων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!