Υπογραφή σύμβασης για το έργο – Ανακατασκευή και Συντήρηση Δρόμων Πτολεμαΐδας

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Υπογραφή σύμβασης για το έργο - Ανακατασκευή και Συντήρηση Δρόμων Πτολεμαΐδας

Υπογραφή σύμβασης για το έργο – Ανακατασκευή και Συντήρηση Δρόμων Πτολεμαΐδας


Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Ανακατασκευή και Συντήρηση Δρόμων Πτολεμαΐδας», ύψους 433.388,83 ευρώ (με Φ.Π.Α.), υπέγραψαν σήμερα ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και η νόμιμη εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΕΡΓΟΔΟΣ ΙΚΕ» Δέσποινα Γρηγοριάδου.

Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου, Νικόλαος Φουρκιώτης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο προϋπολογισμός μελέτης του εν λόγω έργου ανέρχονταν σε 600.000 με ΦΠΑ, ωστόσο με την έκπτωση της αναδόχου εταιρείας το έργο θα κατασκευαστεί με το ποσό των 433.388,83 ευρώ με Φ.Π.Α..

Το έργο αυτό χρηματοδοτείται από τις πιστώσεις του ΕΑΠ (Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Τέλους Ανάπτυξης 2012-2016).

Αντικείμενο του έργου είναι η καθαίρεση του υφιστάμενου καταστρώματος των οδών και η κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα.

Η προθεσμία εκτέλεσης των εργασιών έχει καθοριστεί σε 12 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης του έργου, ωστόσο ο Δήμαρχος ζήτησε από την ανάδοχο εταιρεία να επισπεύσει όσο το δυνατόν το χρόνο εκτέλεσης των εργασιών, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η όχληση των κατοίκων της πόλης.

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!