Ξεκίνησε η λειτουργία του Παραρτήματος ΕΟΔΥ στην Πτολεμαΐδα.

Ξεκίνησε η λειτουργία του Παραρτήματος ΕΟΔΥ στην Πτολεμαΐδα.

Περιεχόμενο

Από σήμερα 2-2-2021 ξεκίνησε κανονικά η λειτουργία του Παραρτήματος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας στην Πτολεμαΐδα.

Το Παράρτημα στεγάζεται σε χώρο που παραχωρήθηκε από το Δήμο Εορδαίας στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας (Οδός Περγάμου 62-66), ενώ θα λειτουργεί Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 8:30 έως και τις 14:30.

 

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες που θέλουν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών του, καθώς και οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 24630 25133.

 

Με τη λειτουργία του Παραρτήματος αποκεντρώνονται οι υπηρεσίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας ως αποτέλεσμα την βέλτιστη εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου Εορδαίας.

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !