Ξεκίνησε η εκπαίδευση των Εθελοντών Υγείας του Π.Τ. Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας , στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Ξεκίνησε η εκπαίδευση των Εθελοντών Υγείας του Π.Τ. Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας , στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε την Τρίτη 10/1/ 2023 η Πρακτική εκπαίδευση των Εθελοντών Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, όπου έφτασαν οι δόκιμες νοσηλεύτριες συνοδευόμενες από την Εκπαιδεύτρια -Νοσηλεύτριά τους Αγνή Γρατσία .

Πρόκειται για την έκτη σειρά Εκπαιδευομένων Εθελοντών ,που έρχεται να προστεθεί στο “δυναμικό” του Τοπικού Ερυθρού Σταυρού , ενώ ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή από το προσωπικό του Νοσοκομείου .
Στην πρώτη συνάντηση έδωσε το “παρών” και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πτολεμαΐδας Κούλα Πουλασιχίδου , η οποία ευχαρίστησε τη Διοίκηση , τη Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και το Επιστημονικό προσωπικό του Νοσοκομείου , για την υποδοχή και φιλοξενία των εθελοντών- εθελοντριών στις οποίες ευχήθηκε “καλή μάθηση” και να αποβεί η πρακτική τους εκπαίδευση χρηστική και εποικοδομητική για την επίτευξη του ανθρωπιστικού τους έργου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!