Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το νεοσύστατο θεατρικό εφηβικό εργαστήρι, της Θεατρικής Αναζήτησης Πτολεμαΐδας, συμμετέχουν στο 2ο U_th Festival !

Eordaialive Team
2λ ανάγνωσης
Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το νεοσύστατο θεατρικό εφηβικό εργαστήρι, της Θεατρικής Αναζήτησης Πτολεμαΐδας, συμμετέχουν στο 2ο U_th Festival !
Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το νεοσύστατο θεατρικό εφηβικό εργαστήρι, της Θεατρικής Αναζήτησης Πτολεμαΐδας, συμμετέχουν στο 2ο U_th Festival !
Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το νεοσύστατο θεατρικό εφηβικό εργαστήρι, της Θεατρικής Αναζήτησης Πτολεμαΐδας, συμμετέχουν στο 2ο U_th Festival στην Θεσσαλονίκη, που θα διεξαχθεί 28-29-30 Απριλίου στο θέατρο Ολύμπιον, στην πλατεία Αριστοτέλους.
20 ομάδες εφήβων, θα συναντηθούν σε ένα δημιουργικό τριήμερο, για να αρθρώσουν την δική τους φωνή, μέσα απ΄την τέχνη του θεάτρου.
“Μια φορά κι έναν καιρό, ένα κλουβί» μουσικoθεατρική παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι της Ροδούλας Παππά, σε διασκευή – σκηνοθεσία Κ. Στούμπου και διδασκαλία μουσικού συνόλου Γ. Εμμανουήλ, Δ. Ρογάρης, Δ. Κωνσταντινίδη, Ε. Τσιλιπάκου, Χ. Τσίγκα
Περιγραφή:
Ποιο είναι το κόστος της απόλυτης εξασφάλισης; Πότε μπορεί η ατομική ικανοποίηση να παραβιάζει την ελευθερία των υπόλοιπων; Πώς μπορούμε μέσω της συνδιαμόρφωσης να υπερβούμε τους νοερούς αυτοπεριορισμούς και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας;
Η παράσταση αφορά στην πορεία που ακολουθεί ένα άδειο κλουβί για να εντοπίσει το πουλί που θα φροντίσει φιλοξενώντας το εφ’ όρου ζωής μέσα στα κάγκελά του και στην τελική συνειδητοποίηση της αξίας της ελευθερίας και της αρμονικής και μη περιοριστικής συνύπαρξης.
Συντελεστές:
Σκηνοθετική και Σκηνογραφική επιμέλεια: Κική Στούμπου
Ενορχηστρώσεις και Διεύθυνση Συνόλου: Γιώργος Εμμανουήλ
Κινησιολογική επιμέλεια: Νόρα Εμμανουηλίδου
Συγγραφέας Παραμυθιού: Ροδούλα Παππά
Διασκευή: Κική Στούμπου
Οργάνωση Παραγωγής: Χριστίνα Τσίγκα
Υπεύθυνη φροντιστηρίου σκηνής: Ελένη Τσιλιπάκου
Υπεύθυνοι Ομίλων «Μουσικής Παράστασης» και διδασκαλία Μουσικού Συνόλου: Γιώργος Εμμανουήλ, Δημήτρης Ρογάρης, Δώρα Κωνσταντινίδη, Ελένη Τσιλιπάκου, Χριστίνα Τσίγκα
Παίζουν: Στέλλα Αναγνώστη, Αθανάσιος Βακρατσάς, Δήμητρα Γοτουχίδου, Θεόδωρος Γκατζόφλιας, Πάρης Ματιάκης, Αικατερίνη Μπαλαμπανίδου, Αργύρης Μπλάντζας, Δέσποινα Νίκου, Μελπομένη Παναγιωτίδου, Παρθένα Τσαντεκίδου, Ανδρονίκη Λάσπα, Ιωάννα Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Σαμαράς, Αναστασία Κουβά, Ευγενία Μαυροπουλίδου, Τρυφωνία Μπιτσακάκη, Ιωάννης Μπόντσας, Ναταλία-Ευρώπη Παυλίδου, Ευανθία Τριανταφυλλίδου, Αλέξανδρος Χατζηαλεξίου, Δέσποινα Πέλλα
Εισιτήρια προπωλούνται στο VIVA: https://www.viva.gr/…/theater/festival/2o-u-th-festival/

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το νεοσύστατο θεατρικό εφηβικό εργαστήρι, της Θεατρικής Αναζήτησης Πτολεμαΐδας, συμμετέχουν στο 2ο U_th Festival ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το νεοσύστατο θεατρικό εφηβικό εργαστήρι, της Θεατρικής Αναζήτησης Πτολεμαΐδας, συμμετέχουν στο 2ο U_th Festival ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το νεοσύστατο θεατρικό εφηβικό εργαστήρι, της Θεατρικής Αναζήτησης Πτολεμαΐδας, συμμετέχουν στο 2ο U_th Festival ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το νεοσύστατο θεατρικό εφηβικό εργαστήρι, της Θεατρικής Αναζήτησης Πτολεμαΐδας, συμμετέχουν στο 2ο U_th Festival ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το νεοσύστατο θεατρικό εφηβικό εργαστήρι, της Θεατρικής Αναζήτησης Πτολεμαΐδας, συμμετέχουν στο 2ο U_th Festival ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το νεοσύστατο θεατρικό εφηβικό εργαστήρι, της Θεατρικής Αναζήτησης Πτολεμαΐδας, συμμετέχουν στο 2ο U_th Festival ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το νεοσύστατο θεατρικό εφηβικό εργαστήρι, της Θεατρικής Αναζήτησης Πτολεμαΐδας, συμμετέχουν στο 2ο U_th Festival ! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με το νεοσύστατο θεατρικό εφηβικό εργαστήρι, της Θεατρικής Αναζήτησης Πτολεμαΐδας, συμμετέχουν στο 2ο U_th Festival !

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...