Την σύμβαση για τις εργασίες αποκατάστασης φθορών στο 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας, υπέγραψε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.

Την σύμβαση για τις εργασίες αποκατάστασης φθορών στο 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας, υπέγραψε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σύμβαση για ακόμα ένα έργο συντήρησης και αποκατάστασης φθορών σε σχολική μονάδα του Δήμου Εορδαίας υπέγραψε σήμερα ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της δημοτικής για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων όλων των σχολείων. Στην υπογραφή της σύμβασης, με τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδειχθείσας από διαγωνιστική διαδικασία αναδόχου εταιρείας  «ΔΙΑΝΕΛΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ», παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Προγραμματισμού Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δήμου Εορδαίας Νικόλαος Φουρκιώτης

 

kotsidis

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Πρόκειται για τη σύμβαση που αφορά την εκτέλεση του έργου : «Εργασίες αποκατάστασης φθορών στο 2ο γυμνάσιο Πτολεμαΐδας», συνολικού προϋπολογισμού 205.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.) και ποσού συμβατικού αντικειμένου 175.835,64 ευρώ (με ΦΠΑ).

 

Αναλυτικότερα οι εργασίες-οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 3 μήνες περίπου- στο συγκεκριμένο έργο αφορούν την ανακατασκευή των δύο κλιμακοστασίων εξωτερικά και την αποκατάσταση των περιμετρικών στο κτίριο επιστρώσεων με κυβόλιθους, η βαφή των κιγκλιδωμάτων περίφραξης και τμηματική αποκατάσταση φθορών σε μαρμάρινες επιστρώσεις διαδρόμων σε ισόγειο και όροφο. Ακόμα αφού αποκατασταθούν οι επιστρώσεις και προστατευτούν στα τελευταία δύο μέτρα οι υδρορροές, θα αποκατασταθεί ο αθλητικός εξοπλισμός και εν συνεχεία θα γίνει ασφαλτόστρωση και νέα διαγράμμιση των γηπέδων

 

Η δημοτική αρχή έχει σχεδιάσει μεθοδικά την προσπάθεια αναβάθμισης των σχολικών μονάδων της Εορδαίας, με κεντρική φιλοσοφία του εν λόγω σχεδιασμού την αντιμετώπιση των αναγκών που προέκυψαν στα σχολεία με ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια και στην αρτιότερη εξυπηρέτηση των μαθητών, των διδασκόντων, των επισκεπτών, και των χρηστών των χώρων των σχολείων της περιοχής μας.

 

Να σημειωθεί ότι  η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από πιστώσεις ΣΑΤΑ.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...