Κωτσιδης Στέφανος

Την άμεση έναρξη της διαδικασίας υποβολής δηλώσεων, για τις ζημιές των καλλιεργειών που επλήγησαν από  τις παρατεταμένες βροχοπτώσεις του Μαΐου 2023, ζητάει με επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.

Πέρασμα κακοκαιρίας: Καταστράφηκαν καλλιέργειες σε Καστοριά, Εορδαία Αμύνταιο -Παναγιώτης Πλακεντάς - 1.200 στρέμματα πατάτας στο χωριό Φούφα έχουν καταστραφεί
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Με επιστολή που απέστειλε σήμερα ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο για το σοβαρότατο ζήτημα ζημιών που υπάρχει σε γεωργικές καλλιέργειες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Εορδαίας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν όλο τον Μάϊο του 2023.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Παράλληλα ο κ. Πλακεντάς ζήτησε την προσωπική παρέμβαση του κ. Λυκουρέντζου έτσι ώστε να υπάρξει, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων, άμεση έναρξη της διαδικασίας υποβολής δηλώσεων ζημίας των προαναφερθέντων καλλιεργειών της ευρύτερης περιοχής Εορδαίας, που επλήγησαν από τις παρατεταμένες βροχοπτώσεις, τις χαλαζοπτώσεις και τα πλημμυρικά φαινόμενα μέσα στον Μάϊο του 2023.

 

Ο Δήμος Εορδαίας είναι αρωγός των αγροτών, στηρίζοντας με κάθε πρόσφορο τρόπο τον πρωτογενή τομέα ως βασικό μοχλό ανάπτυξης για τον τόπο μας. Η Πολιτεία οφείλει από την πλευρά της να προχωρήσει άμεσα τις απαιτούμενες διαδικασίες, έτσι ώστε να καταγραφούν οι καταστροφές και να καταβληθούν το συντομότερο δυνατόν οι πληρωμές, με ποσά τα οποία θα ανταποκρίνονται πλήρως στο μέγεθος της ζημίας που έπληξε τους παραγωγούς.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.