Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Καλείστε  να συμμετάσχετε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας που θα γίνει την Τετάρτη 21  Ιουνίου 2023 και ώρα 16:00 δια ζώσης σε εφαρμογή των διατάξεων  του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ 133/19-07-2018 τ.Α΄) Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι», και το  Άρθ. 67, παρ.5 & 167, παρ.1 του Ν 3852/2010, όπως έχουν τροποποιηθεί με τις διατάξεις του αρθ. 184, παρ. 1 και παρ.2 του Ν 4635/2019 και την  ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ οικ. 23983/30-4-22 ( ΦΕΚ 2137/22 ) για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :  

 1. Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη δράση: «Πιλοτικό πρόγραμμα για προμήθεια και εγκατάσταση υποδομών στεγάστρων σε μικρούς ανοιχτούς αθλητικούς χώρους των Δήμων, για την αντιμετώπιση επιπτώσεων ακραίων καιρικών συνθηκών που οφείλονται στην κλιματική αλλαγή» και χαρακτηρισμός των προτεινόμενων χώρων ως «αθλητικούς χώρους».

Εισηγητής : Ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Φουρκιώτης

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

 

 1. Αδειοδότηση Μικρών Αθλητικών χώρων στην Ομάδα Α2: Υπαίθριες εγκαταστάσεις χωρίς θεατές ή έως 500 θεατές, στις οποίες διεξάγονται και αγώνες. Αφορά τα γήπεδα τένις στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της οδού Γράμμου και τον χώρο μεταξύ Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου και Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Εισηγητής : Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κοσμάς Σιδηρόπουλος

 

 

 1. Γνωμοδότηση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας, εγκατεστημένης ισχύος 48 MWκαι μέγιστης ισχύος παραγωγής 48MW στη θέση «Χατζηδένα», εντός των Δ.Ε. Βερμίου, Αγίας Παρασκευής και Νάουσας, των Δήμων Εορδαίας και Ηρωικής Πόλεως Νάουσας των Π.Ε. Κοζάνης και Ημαθίας των Περ. Δυτικής Μακεδονίας και Κεντρικής Μακεδονίας.

Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος κ. Φουρκιώτης Νικόλαος

 

 1. Λήψη απόφασης για τα θρησκευτικά και παραδοσιακά πανηγύρια έτους 2023 του Δήμου Εορδαίας.

Εισηγητής : Η  Αντιδήμαρχος κ. Καΐδου Άννα

 

 1. Λήψη απόφασης για έγκριση Πρακτικού Σύσκεψης των εκπροσώπων  των Πολιτικών Κομμάτων, για την κατανομή των χώρων και τον καθορισμό τρόπου χρήσης αυτών, για την προεκλογική τους προβολή, εν όψει των Βουλευτικών εκλογών της 25ης  Ιουνίου  2023.

Εισηγητής: Ο  Αντιδήμαρχος κ. Ορφανιδης Δημήτρης

 

 1. Τροποποίηση προϋπολογισμού (127 ΑΟΕ)

Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος κ. Ορφανίδης Δημήτρης

 

 1. Εκτέλεση  Α΄ τριμήνου του  προϋπολογισμού οικ. Έτους 2023 (122 ΑΟΕ)

Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος κ. Ορφανίδης Δημήτρης

 

 1. Καθορισμός αριθμού μαθητευόμενων στις ΕΠΑΣ Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α (Πρώην ΟΑΕΔ) για απασχόληση στο Δήμο Εορδαίας κατά το Σχολικό Έτος 2023-2024.

Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος κ. Ορφανίδης Δημήτρης

 

 1. Διαγραφή μισθωμάτων περιπτέρου λόγω απόφασης ανάκλησης του δικαιώματος

Εισηγητής: Ο  Αντιδήμαρχος κ. Ορφανιδης Δημήτρης

 

 1. Διακοπή μίσθωσης αγροτεμαχίων στην κοινότητα Ερμακιάς.

Εισηγητής: Ο  Αντιδήμαρχος κ. Ορφανιδης Δημήτρης

 

 1. Πρόταση της Επιτροπής διεξαγωγής της Ανθοκομικής Έκθεσης 2023.

Εισηγητής : Η  Αντιδήμαρχος   κ. Καΐδου Άννα

 

Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 2463350111, στο Γραφείο της Γραμματείας για να ενημερωθείτε  σχετικά.

 

 

Ο  Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

 

Ιωάννης Χαρακτσής

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...