Κωτσιδης Στέφανος

Συνεδρίασε η Ομάδα Εργασίας για τη σύνταξη Ειδικού Σχεδίου Οργανωμένης Προληπτικής Απομάκρυνσης Πολιτών Εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών του Δήμου Εορδαίας.

Νέα Ψηφιακή Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών με Ταυτότητα Οφειλής θέτει σε λειτουργία ο Δήμος Εορδαίας
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Υπό την προεδρία του Δημάρχου Παναγιώτη Πλακεντά, συνεδρίασε σήμερα η Ομάδα Εργασίας για τη σύνταξη Ειδικού Σχεδίου Οργανωμένης Προληπτικής Απομάκρυνσης Πολιτών Εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών του Δήμου Εορδαίας. Στην συνάντηση αυτή μετείχαν ο Εντεταλμένος σύμβουλος Δήμου Εορδαίας για θέματα Πολιτικής Προστασίας Κοσμάς Σιδηρόπουλος, η Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Ευτέρπη Δεληγιώργη καθώς και εκπρόσωποι από:

  • Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας.
  • Αστυνομικό Τμήμα Πτολεμαΐδας.
  • ΕΚΑΒ Κοζάνης.

Στη συζήτηση που ακολούθησε συζητήθηκαν οι ρόλοι και οι αρμοδιότητες κάθε φορέα σε περίπτωση δασικής πυρκαγιάς, εντοπίστηκαν και αναλύθηκαν τα τυχόν προβλήματα λειτουργικότητας που θα προκύψουν και δόθηκαν κατευθυντήριες οδηγίες για την αντιμετώπιση τους.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Να σημειωθεί ότι βάσει νόμου στο Ειδικό Σχέδιο Οργανωμένης Προληπτικής Απομάκρυνσης Πολιτών Εξαιτίας Δασικών πυρκαγιών του Δήμου Εορδαίας, το οποίο συντάχθηκε κατόπιν εισηγήσεων του κάθε μετέχοντα φορέα και με απόφαση του Δήμαρχου, περιλαμβάνεται ειδική μέριμνα και δημιουργία μητρώου για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. Τέλος στη σύσκεψη τονίστηκε από όλους τους συμμετέχοντες η αναγκαιότητα της άριστης συνεργασίας των εμπλεκομένων φορέων, ενώ υπογραμμίστηκε ο απαραίτητος συντονισμός των δράσεων πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση των κινδύνων σε κάθε δύσκολη κατάσταση που μπορεί να παρουσιαστεί.

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
1
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης