Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Συνεχίζεται η τοποθέτηση νέων παγκακιών από τον Δήμο Εορδαίας.

Συνεχίζεται η τοποθέτηση νέων παγκακιών από τον Δήμο Εορδαίας.
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ο Δήμος Εορδαίας συνεχίζει να τοποθετεί νέα παγκάκια σε πλατείες, πεζόδρομους και σε περιπατητικά σημεία τόσο στην πόλη της Πτολεμαΐδας όσο και στις Κοινότητες, προκειμένου να γίνουν ακόμα πιο λειτουργικοί οι δημόσιοι χώροι της Εορδαίας.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Από την αρχή της τρέχουσας εβδομάδας τα αρμόδια συνεργεία της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής, ξεκίνησαν τις εργασίες για την τοποθέτηση 50 νέων παγκακιών σε σημεία της Πτολεμαΐδας όπου υπήρχε έλλειψη. Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη παρτίδα για την πόλη, ενώ ήδη έχουν τοποθετηθεί καινούργια παγκάκια σε όλες τις Κοινότητες του δήμου μας.

 

Η δημοτική αρχή υλοποιεί έναν σχεδιασμό αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των πολιτών σε επίπεδο καθημερινότητας με εργασίες εξωραϊσμού του αστικού εξοπλισμού, με τοποθέτηση παγκακιών και με αποκαταστάσεις φθορών σε κάθε κοινόχρηστο χώρο της Εορδαίας.

 

Κλείνοντας να απευθύνουμε έκκληση για προστασία της δημοτικής περιουσίας και απόλυτο περιορισμό των φαινομένων βανδαλισμού, για να έχουν νόημα και κυρίως διάρκεια όλες οι αισθητικές παρεμβάσεις του δήμου.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνεχίζεται η τοποθέτηση νέων παγκακιών από τον Δήμο Εορδαίας. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνεχίζεται η τοποθέτηση νέων παγκακιών από τον Δήμο Εορδαίας. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνεχίζεται η τοποθέτηση νέων παγκακιών από τον Δήμο Εορδαίας. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνεχίζεται η τοποθέτηση νέων παγκακιών από τον Δήμο Εορδαίας. Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συνεχίζεται η τοποθέτηση νέων παγκακιών από τον Δήμο Εορδαίας.

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...