Κωτσιδης Στέφανος

Συγχωρώ το λάθος γιατί είναι ανθρώπινο. Δεν συγχωρώ το ψέμα γιατί είναι κοροϊδία – Αποκατάσταση της αλήθειας

Συγχωρώ το λάθος γιατί είναι ανθρώπινο. Δεν συγχωρώ το ψέμα γιατί είναι κοροϊδία - Αποκατάσταση της αλήθειας
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ακολουθώντας τους κώδικες ηθικής και δεοντολογίας που διέπουν την αδέσμευτη δημοσιογραφία, με αφορμή την ανάμειξη του eordaialive.com σε ένα «ρεπορτάζ» που τα στοιχεία δείχνουν ότι καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα και κατά την επιθυμία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Περδίκκα προς αποκατάσταση των πραγμάτων αναφέρουμε ότι:

Η συγκεκριμένη δράση των παιδιών δεν προέκυψε καθόλου τυχαία αφού πραγματοποιείται κάθε χρόνο και μάλιστα ολοκληρώνεται σε δύο ημέρες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Untitled-2

Στόχος του Συλλόγου Γονέων είναι να δώσουν το δικό τους μήνυμα για την ημέρα περιβάλλοντος και όχι να αναλάβουν ρόλους που δεν τους ανήκουν και ούτε και επιδιώκουν.

Η πλευρά του Συλλόγου

Μιλώντας στο eordaialive.com o Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Περδίκκα, κ. Εμμανουηλίδης Λάζαρος σημειώνει: «Εχτές γίναμε άθελα μας παιχνίδι στο χέρι κάποιων χωρίς την συγκατάθεση μας.

Γονείς και παιδιά του σχολείου μας καθαρίσαμε παρτέρια στο χωριό με την συγκατάθεση του προέδρου και του τμήματος πρασίνου του Δήμου Εορδαίας οι οποίοι γνώριζαν για την δράση μας η οποία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 2/6 με την φύτευση ανθοφόρων φυτών. Οτιδήποτε άλλο είναι ψευδές και με πολλές ανακρίβειες

Ο σύλλογός μας αποπνέει υγεία γιατί έχει ως μέλημα του να ευχαριστεί τα παιδιά και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Η πλευρά της κοινότητας

Ο Πρόεδρος της  Τ .Κ  Περδίκκα  κ. Φώτη Κεμερλής υπογραμμίζει «Η  δράση γονέων και παιδιών παρερμηνεύτηκε ενδεχομένως ¨κακοπροαίρετα¨ για ιδιοτελής σκοπούς προβάλλοντας εικόνες και σχόλια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Oι εργασίες από την πλευρά του Δήμου Εορδαίας όπως απεικονίζονται και στις παρακάτω εικόνες γίνονται με εντατικούς ρυθμούς , και σε καμιά περίπτωση δεν πήραν οι κάτοικοι την τύχη στα χέρια τους ανέφερε χαρακτηριστικά.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συγχωρώ το λάθος γιατί είναι ανθρώπινο. Δεν συγχωρώ το ψέμα γιατί είναι κοροϊδία - Αποκατάσταση της αλήθειας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συγχωρώ το λάθος γιατί είναι ανθρώπινο. Δεν συγχωρώ το ψέμα γιατί είναι κοροϊδία - Αποκατάσταση της αλήθειας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συγχωρώ το λάθος γιατί είναι ανθρώπινο. Δεν συγχωρώ το ψέμα γιατί είναι κοροϊδία - Αποκατάσταση της αλήθειας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συγχωρώ το λάθος γιατί είναι ανθρώπινο. Δεν συγχωρώ το ψέμα γιατί είναι κοροϊδία - Αποκατάσταση της αλήθειας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συγχωρώ το λάθος γιατί είναι ανθρώπινο. Δεν συγχωρώ το ψέμα γιατί είναι κοροϊδία - Αποκατάσταση της αλήθειας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συγχωρώ το λάθος γιατί είναι ανθρώπινο. Δεν συγχωρώ το ψέμα γιατί είναι κοροϊδία - Αποκατάσταση της αλήθειας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συγχωρώ το λάθος γιατί είναι ανθρώπινο. Δεν συγχωρώ το ψέμα γιατί είναι κοροϊδία - Αποκατάσταση της αλήθειας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συγχωρώ το λάθος γιατί είναι ανθρώπινο. Δεν συγχωρώ το ψέμα γιατί είναι κοροϊδία - Αποκατάσταση της αλήθειας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συγχωρώ το λάθος γιατί είναι ανθρώπινο. Δεν συγχωρώ το ψέμα γιατί είναι κοροϊδία - Αποκατάσταση της αλήθειας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συγχωρώ το λάθος γιατί είναι ανθρώπινο. Δεν συγχωρώ το ψέμα γιατί είναι κοροϊδία - Αποκατάσταση της αλήθειας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συγχωρώ το λάθος γιατί είναι ανθρώπινο. Δεν συγχωρώ το ψέμα γιατί είναι κοροϊδία - Αποκατάσταση της αλήθειας Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Συγχωρώ το λάθος γιατί είναι ανθρώπινο. Δεν συγχωρώ το ψέμα γιατί είναι κοροϊδία - Αποκατάσταση της αλήθειας

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.