Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Τιμούμε την ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Τιμούμε την ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Τιμούμε την ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Η προσφορά αίματος είναι μία πράξη αλληλεγγύης

 

Με μήνυμα «Η προσφορά αίματος είναι μία πράξη αλληλεγγύης. Γίνε μέλος της προσπάθειας και σώσε ζωές» εορτάζεται φέτος η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη αύριο Τρίτη 14 Ιουνίου.

Σκοπός δεν είναι άλλος από την ανάδειξη του ρόλου της εθελοντικής αιμοδοσίας στη διάσωση ζωών και στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στόχοι της φετινής καμπάνιας είναι:

  • να ευχαριστήσει τους αιμοδότες σε όλο τον κόσμο και να ευαισθητοποιήσει περαιτέρω το κοινό σχετικά με την ανάγκη της τακτικής, μη αμειβόμενης αιμοδοσίας
  • να τονίσει την ανάγκη για προσφορά αίματος καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με σκοπό την επάρκειά του και την καθολική και έγκαιρη κάλυψη των αναγκών για μεταγγίσεις αίματος
  • να αναγνωρίσει και να προάγει την αξία της εθελοντικής, μη αμειβόμενης αιμοδοσίας στοχεύοντας στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνοχής.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τιμά την Ημέρα του Εθελοντή αιμοδότη, ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους εργαζόμενους, όλους τους πολίτες που με υψηλό το αίσθημα αλτρουισμού στηρίζουν –διαχρονικά– τις εκδηλώσεις εθελοντικών αιμοδοσιών που πραγματοποιεί το Σωματείο, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες «φιάλες ζωής».

Η ανάγκη για αίμα είναι καθολική και οι ελλείψεις αίματος είναι ιδιαίτερα μεγάλες ανεξάρτητα από περιόδους.

Ακολουθώντας και υλοποιώντας ένα τακτικό πρόγραμμα αιμοδοσιών, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μέσα από τη λειτουργία της Τράπεζας Αίματος, καταβάλλει κάθε προσπάθεια να καλύπτει ζωτικές ανάγκες των μελών του και όχι μόνο γιατί:

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ

 

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

karaiskos
Λίτσα Παλαμά
Μίμτσης Πέτρος
Δεληκώστας Πτολεμαιδα
freen market ptolemaida
radio-kapsoyra-eordaialive.
Ασφλαειες Νικου Πτολεμαιδα - Εορδαία
afrokrema - ptolemaida-eordaia

Το Eordaialive στα Social Media

asepop velventoy
radio melodia ptolemaida
τριανταφυλλος ιορδανίδης
H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...