Πτολεμαιδα: Προγραμματισμένες Διακοπές Ηλεκτροδότησης την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΪΟΥ

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πτολεμαιδα: Προγραμματισμένες Διακοπές Ηλεκτροδότησης την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΪΟΥ

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. / Πρακτορείο Πτολεμαΐδας ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 14/5/2023 λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις εξής περιοχές του Δήμου Εορδαίας:

 

Από τις 08:15π.μ. έως τις 14:00μ.μ.: Τμήματα των παρακάτω οδών : Πόντου από αριθμό 12 έως αριθμό 20 όπως επίσης και Πόντου από αριθμό 23 έως αριθμό 27, Βασ. Σοφίας από αριθμό 17 έως αριθμό 39, όπως επίσης και Βασ. Σοφίας από αριθμό 20 έως αριθμό 38, πάροδος Βασ. Σοφίας, και οδός Νοσοκομείου από αριθμό 13 έως 15, όπως αναλυτικά φαίνεται στην συνημμένη κάτοψη.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 

 

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να σας επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

 

 

 

 

Ενημερωθείτε στο site μας : https://siteapps.deddie.gr/outages2public για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

 

 

 

 

 

Από τον ΔΕΔΔΗΕ / Πρακτορείο Πτολεμαΐδας:  12/5/2023

 

 

 

Κοινοποίηση:  ΜΜΕ, Δήμος Εορδαίας

 

 

 

 

Κάτοψη των οδών Διακοπής Ρεύματος

 

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαιδα: Προγραμματισμένες Διακοπές Ηλεκτροδότησης την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΪΟΥ

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ποιον από τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές θα έστελνες στη νέα Βουλή των Ελλήνων;

Loading ... Loading ...