Πτολεμαΐδα: Παίζοντας τένις με την Καρδιά μας!

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πτολεμαιδα: Παίζοντας τένις με την Καρδιά μας!

Πτολεμαΐδα: Παίζοντας τένις με την Καρδιά μας!


Ο Οικισμός Καρδιάς Πτολεμαΐδας και το 12ο Δημοτικό Σχολείο ήταν ο σημερινός σταθμός του Ομίλου Αντισφαίρισης Πτολεμαΐδας που συνεχίζει την υλοποίηση του σχεδιασμού για παρουσιάσεις – ενημερώσεις – παιχνίδι σε όλες τις σχολικές μονάδες.

Έντονο στοιχεία και της σημερινής παρουσίασης, δεν ήταν άλλο από τον ενθουσιασμό των παιδιών που γρήγορά έδειξαν το ενδιαφέρον τους για το άθλημα που δεν άργησε να τους κλέψει την καρδιά.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Διευθυντής κ. Ευστάθιος Θεοφυλακτίδης, άνοιξε την πόρτα του σχολείου στον προπονητή του Ομίλου Γιάννη Γκίνο που, όπως κάνει σε όλα τα σχολεία, όχι μόνον μίλησε στους μαθητές για το άθλημα αλλά τους έδωσε τη δυνατότητα, με τα αυτοσχέδια γήπεδα τένις που έστησε με εξοπλισμό του ομίλου (φιλέ, ρακέτες, κώνους κλπ), να παίξουν και να νοιώσουν με τα χέρια και το σώμα τους τις κινήσεις και τεχνικές της αντισφαίρισης.

Ευχαριστούμε την Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό για την φιλοξενία και τη δυνατότατα που από κοινού καταφέραμε να δώσουμε στους μαθητές, για περιήγηση στον θαυμαστό κόσμο του τένις.

Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Παίζοντας τένις με την Καρδιά μας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Παίζοντας τένις με την Καρδιά μας! Eordaialive.com - Τα Νέα της Πτολεμαΐδας, Εορδαίας, Κοζάνης Πτολεμαΐδα: Παίζοντας τένις με την Καρδιά μας!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!