ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: ΚΛΟΠΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΕΑ

Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία : Ευχαριστήριο προς το Δήμο Εορδαίας

Περιεχόμενο

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει πως την Παρασκευή 29/01/2021 από τα γραφεία του στην Πτολεμαΐδα (Πνευματικό Κέντρο) εκλάπησαν δύο (2) Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές οι οποίοι είχαν σημαντικά αρχεία για την εύρυθμη λειτουργία του. Είναι αδιανόητο και αισχρό να γίνονται τέτοιες πράξεις ειδικά σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού όπως είναι τα άτομα με αναπηρία.

Καλεί όποιος/α γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τον Πρόεδρο κ. Μήγγο Μιχαήλ (6944258223) ή το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας.

Επίσης δεδομένων των συνθηκών ο Σύλλογος αδυνατεί στην προμήθεια νέου εξοπλισμού και παρακαλεί όποιος μπορεί να βοηθήσει ώστε να μπορέσει να στηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα εκ νέου το αρχείο του.

Ζητάμε συγνώμη για την όποια αναστάτωση φέραμε αλλά ευελπιστούμε με την βοήθεια του κόσμου και των μελών μας να γίνουμε καλύτεροι συνεχίζοντας το δύσκολο έργο μας.

 

 

Για το Δ.Σ.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

 

Μήγγος Μιχάλης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Δάφας Ευάγγελος

 

 

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !