Πτολεμαΐδα: Η εορταγορά των «Λαμπηδόνων» στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (βίντεο)

1λ ανάγνωσης
κουπα καφε Πτολεμαιδα - Εορδαια

Στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» στην Αθήνα  πρόκειται να εκτεθεί η εορταγορά της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης « Λαμπηδόνες», η οποία θα  λειτουργεί για τρείς ημέρες ακόμη στο χώρο του Κέντρου Διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας ατόμων με αναπηρία, στο κτήριο, κοντά στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Συμμετοχή, για πρώτη φορά,  έχουν όλα τα εργαστήρια των Λαμπηδόνων, δηλαδή της Υφαντικής, της βιβλιοδεσίας, της πορσελάνης, του καλλιτεχνικού γύψου και κεριών από σόγια και αιθέριο έλαιο, όπως και λεβάντας από τη Δυτική Μακεδονία.

Στην διάρκεια της εορταγοράς, 14 και 15 Δεκεμβρίου, θα παρουσιαστεί το βιβλίο με τίτλο «Είσαι η πανσέληνος μου» της Μαρίας Βλαχοδήμου, καταγραφή προφορικού λόγου, ενός κοριτσιού με νοητική αναπηρία.

“Για εμάς αυτή η πρόσκληση είναι μια επιπλέον ενθάρρυνση, μια ενδυνάμωση της προσπάθειας που κάνουμε γιατί πιστεύουμε στις λανθάνουσες δυνάμεις που έχουν τα άτομα με αναπηρία”, δήλωσε στην ΕΡΤ3 η Όλγα Ντέλλα, πρόεδρος ΚΟΙΝΣΕΠ Λαμπηδόνες

 

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΗ kozani-1gbps-local-s
ΔΕΗ myHome GasControl | ΔΕΗ
⚧️ Unisex Fashion ⚧️ Αθλητικό | Urban | Street Ρούχα • Αξεσουάρ • Gym Γιατί το στυλ θέλει ⚡FLEX⚡
texniko grafeio
aioliki vermiou
a close-up of a fruit
nikou sidiroupouloy
delikostas antallaktola
blue art drone ptolemaida eordaia
Radio kapsoyra
Melodia1024
ioardanidis
laika se matsore