Πτολεμαΐδα: Στις κάλπες ο Σπάρτακος

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Στις κάλπες ο Σπάρτακος

Πτολεμαΐδα: Στις κάλπες ο Σπάρτακος


Με την εφαρμογή για πρώτη φορά της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, ανοίγουν αύριο το πρωί, 6 Δεκεμβρίου, και θα συνεχιστούν στις 7 και 8 Δεκεμβρίου, οι κάλπες στο Σωματείο ηλεκτροπαραγωγής «Σπάρτακος», προκειμένου τα μέλη του – εργαζόμενοι σε Ορυχεία και Ατμοηλεκτρικούς σταθμούς, να εκλέξουν τη νέα διοίκηση σε δύσκολες, λόγω απολιγνιτοποίησης, συνθήκες , για το μέλλον του Συνδικάτου.

Την ψήφο των 1772 μελών διεκδικούν τέσσερις παρατάξεις: ΠΑΣΚΕ (Πρωτοβουλία Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Κίνησης Εργαζομένων – Συνεργαζόμενων), ΔΡΑΣΕ ΔΕΗ ΑΡΚΕ (Δημοκρατική Ριζοσπαστική Ανεξάρτητη Συμπαράταξη Εργαζομένων Αυτόνομη Ριζοσπαστική Κίνηση) ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ ΔΑΚΕ (Κοινωνικό Ριζοσπαστικό Ξεκίνημα) και Αγωνιστική Συνεργασία.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Οι χώροι διεξαγωγής της ψηφοφορίας είναι: ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, Πτολεμαΐδα V, Ορυχείο
Νότιου Πεδίου, Κύριο Πεδίο, Βιομηχανικό, Σκληρά, Μελίτη, Πολύφυτο. Σε ό,τι αφορά την ηλεκτρονική ψηφοφορία αυτή, σύμφωνα με τον Νόμο 4808/21, «θα συντελείται είτε δια της φυσικής παρουσίας, είτε, ηλεκτρονικά εξ αποστάσεως, με διασφάλιση και στις δύο περιπτώσεις της ταυτοπροσωπίας των ψηφοφόρων. Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις παρέχουν υποχρεωτικά στα μέλη τους τη δυνατότητα ηλεκτρονικής εξ αποστάσεως ψηφοφορίας με διασφάλιση της μυστικότητας των ψήφων».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!