Πτολεμαΐδα: Σκύλος επιτέθηκε σε 62χρονο και του προκάλεσε πολλαπλά τραύματα

Πτολεμαΐδα: Σκύλος επιτέθηκε σε 62χρονο και του προκάλεσε πολλαπλά τραύματα

Περιεχόμενο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε 62χρονος, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από σκύλο, ο οποίος και του προκάλεσε πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στα χέρια, και σε άλλα σημεία του σώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου στον Περδίκκα, όταν ο 62χρονος, με σοβαρά προβλήματα υγείας, βγήκε από το σπίτι του, και σε ανύποπτο χρόνο, και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον σκύλο, καταβάλλοντας προσπάθειες για να ξεφύγει.

Στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε, σε άσχημη κατάσταση, στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, όπου οι γιατροί, στη χειρουργική κλινική, του έκαναν 55 ράμματα, και παραμένει νοσηλευόμενος.

 

 

 

.ertnews.gr

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0

Κοινοποίηση σε

Facebook
X

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στείλτε μας το παράπονο, την παρατήρηση, την καταγγελία, το σχόλιο, το αίτημα, την φωτογραφία σας και βοηθήστε να κάνουμε την, πόλη, την κοινωνία και τον τόπο μας ένα καλύτερο μέρος για εμάς και τα παιδιά μας. Στείλτε μήνυμα στο info@eordaialive.com ή πάρτε μας τηλέφωνο στο 6981893715 (Viber) Μην το σκέφτεσαι, η γνώμη και η γνώση σου ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ !