Πτολεμαΐδα: Ρεκόρ επισκεψιμότητας στις εορταστικές εκδηλώσεις – Δράσεις του Δήμου Εορδαίας

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Ρεκόρ επισκεψιμότητας στις εορταστικές εκδηλώσεις – Δράσεις του Δήμου Εορδαίας

Πτολεμαΐδα: Ρεκόρ επισκεψιμότητας στις εορταστικές εκδηλώσεις – Δράσεις του Δήμου Εορδαίας


Εντυπωσιακά μεγέθη επισκεψιμότητας κατά την περίοδο των εορταστικών εκδηλώσεων- Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνια- κατέγραψε ο Δήμος Εορδαίας αφού, στο Χριστουγεννιάτικο τρενάκι επιβιβάστηκαν περισσότερα από 15000 άτομα, το Πάρκο των Δεινοσαύρων προσείλκυσε 12.000 επισκέπτες, ενώ, 3.000 χιλιάδες παιδιά έλαβαν μέρος στη κλήρωση των δώρων που νωρίτερα πέρασαν από το σκάμμα με τα παλαιοντολογικά ευρήματα.

 

Ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, έκανε λόγο για πρωτοφανή συμμετοχή των Δημοτών και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις, τονίζοντας ιδιαίτερα το γεγονός, πως η πόλη δέχθηκε μεγάλο αριθμό επισκεπτών από όλη τη Δυτική Μακεδονία, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στο θεματικό πάρκο των Δεινοσαύρων, αλλά και στο τρενάκι.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Ακολούθησε μας στο Twitter

 

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο σχεδιασμός για την επόμενη αντίστοιχη περίοδο περιλαμβάνει πρωτότυπες δράσεις με την ενσωμάτωση και ιδιωτικών δραστηριοτήτων ώστε η Πτολεμαΐδα και η ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας να αποτελέσουν προορισμό. Το κόστος των εορταστικών εκδηλώσεων, μαζί με τη συνολική δαπάνη των συναυλιών, δεν υπερέβη τις 60.000 Ευρώ, με ένα σημαντικό μέρος να προέρχεται από χορηγίες ιδιωτών, ενώ το χριστουγεννιάτικο τρενάκι ήταν προσφορά της ΔΕΗ ΑΕ.

 

 

 

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!