Πτολεμαΐδα: Προθερμαίνονται τα δίκτυα της Τηλεθέρμανσης

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Προθερμαίνονται τα δίκτυα της Τηλεθέρμανσης

Πτολεμαΐδα: Προθερμαίνονται τα δίκτυα της Τηλεθέρμανσης

 

Ξεκινά σήμερα η προθέρμανση των δικτύων για τη λειτουργία της χειμερινής περιόδου, 2021-2022, της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας, με τα συνεργεία τεχνικών της Δημοτικής Επιχείρησης Τ/Θ να βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου να παρέμβουν σε περίπτωση τυχόν προβλήματος. Η θερμότητα από τους δύο ηλεκτρολέβητες, που έχουν εγκατασταθεί στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό της Καρδιάς, θα παρέχεται σταδιακά ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή εκκίνηση και λειτουργία του συστήματος.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η  Δημοτική Επιχείρηση Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας υπενθυμίζει πως όσοι καταναλωτές έχουν οφειλές, ατομικές, ή συνολικές, θα πρέπει να τις τακτοποιήσουν, διαφορετικά δε θα τους παρέχεται θερμότητα κατά τη νέα θερμική περίοδο. Οι εξουσιοδοτημένοι διαχειριστές των οικοδομών, για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα, μπορούν να απευθύνονται στη ΔΕΤΗΠ και στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης καταναλωτών, 2463055745 καθώς και στα τηλέφωνα της Επιχείρησης, 2463054420, 54421,54422 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ή να αφήνουν το μήνυμά τους στον τηλεφωνητή όλο το εικοσιτετράωρο.

 

 

 

 

 Μαίρη Κεσκιλίδου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!