Πτολεμαΐδα: Προς τις κάλπες οδεύει ο Εμπορικός Σύλλογος

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Προς τις κάλπες οδεύει ο Εμπορικός Σύλλογος

Πτολεμαΐδα: Προς τις κάλπες οδεύει ο Εμπορικός Σύλλογος

 

Σε τροχιά εκλογών κινείται ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, με τις ζυμώσεις να κορυφώνονται την ερχόμενη Δευτέρα οπότε και θα κλείσει το ψηφοδέλτιο, ενώ σήμερα στις 18:00 στο παράρτημα του ΕΒΕ Ν. Κοζάνης θα γίνει η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και στις 22 Οκτωβρίου θα στηθούν οι κάλπες για την ανάδειξη της νέας Διοίκησης.

Ο απερχόμενος πρόεδρος, Μιχάλης Δεληκώστας, ύστερα από μακρά θητεία, φαίνεται ότι ταλαντεύεται όσον αφορά το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητας εκτός και αν «υπάρξει ανάγκη γιατί βλέπω πολλούς συναδέλφους κουμπωμένους» -κάτι που αποδίδει στη μεγάλη  ευθύνη του να ηγείται κάποιος του Εμπορικού Συλλόγου, και μάλιστα σε τέτοιες δύσκολες  συγκυρίες. «Είναι η ώρα αυτοί που φώναζαν γνωρίζοντας την ουσία των πραγμάτων να έρθουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους.» Ως προς την εικόνα της αγοράς, αυτή παραμένει συρρικνωμένη, η καλοκαιρινή περίοδος δεν εξελίχθηκε ικανοποιητικά, και σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας στη Δυτική Μακεδονία, η πτώση στην εμπορική κίνηση φτάνει το 20%, γι’ αυτό «η περιοχή θα πρέπει να βοηθηθεί από την Πολιτεία με πραγματικές επενδύσεις».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

 Μαίρη Κεσκιλίδου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!