Πτολεμαΐδα: Περιφράσσουν αγροτεμάχια και στενεύουν οι αγροτικοί δρόμοι

Eordaialive Team
1λ ανάγνωσης
Πτολεμαΐδα: Περιφράσσουν αγροτεμάχια και στενεύουν οι αγροτικοί δρόμοι

Πτολεμαΐδα: Περιφράσσουν αγροτεμάχια και στενεύουν οι αγροτικοί δρόμοι

Τις διαμαρτυρίες Αγροτών προκαλεί η κατάσταση που διαμορφώνεται σε αγροτικές περιοχές, γύρω από την πόλη, όπου φράσσονται αγροτεμάχια για διάφορες χρήσεις, με αποτέλεσμα να στενεύουν κεντρικές αρτηρίες και να δυσχεραίνεται η κίνηση των αγροτικών μηχανημάτων, ενώ σε περίπτωση φωτιάς η διέλευση των Πυροσβεστικών οχημάτων θα είναι δύσκολη.

 

Όπως υποστηρίζει ο Αγρότης Σίμος Κουτρούδης, το φαινόμενο έχει ενταθεί κατά το τελευταίο διάστημα, με τα άτομα, που προβαίνουν σε περιφράξεις να διαθέτουν μόνο ένα τοπογραφικό διάγραμμα, χωρίς άλλα στοιχεία, ενώ η πλειονότητα των εύφορων αυτών εδαφών καλύπτεται από φωτοβολταικά.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ζητά την άμεση παρέμβαση της Πολεοδομίας για να διαπιστωθεί εάν τηρούνται όλες οι νόμιμες προϋποθέσεις και η απόφαση του Δημάρχου που πρέπει να αποσταλεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, για τη διενέργεια αναδασμού, διαδικασία επείγουσα για την ορθή ανακατανομή της γης.

Εκείνο που τονίζεται και από πλευράς θιγόμενων αγροτών είναι να διασφαλιστεί η προσβασιμότητα στους κεντρικούς δρόμους και να μην υπάρξουν επιπτώσεις στο περιβάλλον.

 

 

Μαίρη Κεσκιλίδου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Ανακοίνωση

Το Eordaialive πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης, ωστόσο μέχρι αυτή η διαδικασία να ολοκληρωθεί, σας δίνετε η δυνατότητα να διαβάζετε τα παλαιότερα μας άρθρα .Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας!