Κωτσιδης Στέφανος
Κωτσιδης Στέφανος

Πτολεμαΐδα: Παράταση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου ζητούν οι λογιστές για τις δηλώσεις

Πτολεμαΐδα: Παράταση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου ζητούν οι λογιστές για τις δηλώσεις
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Επιστολή διαμαρτυρίας προς τους Βουλευτές του Νομού Κοζάνης αποστέλλει ο Σύλλογος Λογιστών Πτολεμαΐδας, στην οποία αναφέρει, πως «οι συνθήκες και τα υποκειμενικά δεδομένα καθιστούν αδύνατη την ολοκλήρωση των φορολογικών δηλώσεων μέχρι την 31 η Ιουλίου» και ζητά, στο όνομα όλου του κλάδου και του Πανελληνίου Συνδικαλιστικού τους οργάνου- ΠΟΦΕΕ- παράταση μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου του 2023.

Οι λόγοι θα πρέπει να αναζητηθούν στην καθυστερημένη αποστολή των βεβαιώσεων των εισοδημάτων από τους αρμόδιους φορείς, καθώς και στον αργό ρυθμό υποβολής των αιτήσεων, λόγω της μεσολάβησης των δύο εκλογικών αναμετρήσεων, της περιορισμένης προσέλευσης των φορολογουμένων εξ αιτίας του καιρικού φαινομένου του καύσωνα και τα γνωστά τεχνικά προβλήματα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Eleni xondromatidou

Επιπλέον ο τρέχων μήνας είναι επιβαρυμμένος για τους επαγγελματίες Λογιστές φοροτεχνικούς, πέραν όλων των άλλων υποχρεώσεων, με διαφορετικά και ετερογενή μεταξύ τους αντικείμενα, ενώ, τον Αύγουστο, θα πρέπει να τηρηθεί η νομοθετική υποχρέωση των αδειών των εργαζομένων. Ακόμη, ο Σύλλογος τονίζει, πως υπολείπεται το 30% της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, άρα είναι αδύνατο να ολοκληρωθεί η διαδικασία μέχρι τις 31 Ιουλίου, για αυτό «και θεωρούμε απαραίτητη την άμεση μεταφορά της καταληκτικής ημερομηνίας έως τις 30/9/» ενώ, επαναλαμβάνει ότι θέση του κλάδου είναι να μην δίδονται παρατάσεις με την προϋπόθεση του περιορισμού της γραφειοκρατίας
και της πολυπλοκότητας των φορολογικών δηλώσεων.

 

 

ertnews.gr

Πως σας φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

BnS Ptolemaida

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το eordaialive.com δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενο τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το eordaialive.com ασπάζεται βαθιά, τις δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

H Δυτική Μακεδονία της Δημιουργίας και της Καινοτομίας… - Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχετική Ημερίδα στο Διοικητήριο Γρεβενών.  

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ποιόν θα ψηφίζατε για Περιφερειάρχη;

Loading ... Loading ...