Πτολεμαΐδα: Καταστράφηκε μάντρα οικοδομικών υλικών από φωτιά

Πτολεμαΐδα: Καταστράφηκε μάντρα οικοδομικών υλικών από φωτιά

stefanos tsikas ptolemaida KDAP ARLEKINOS
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΕΟΡΔΑΙΑ

Πτολεμαΐδα: Καταστράφηκε μάντρα οικοδομικών υλικών από φωτιά

 

Ολοσχερώς καταστράφηκε μάντρα οικοδομικών υλικών στο δρόμο Πτολεμαΐδας – Ανατολικού από φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, κινητοποιώντας μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής.

ergost kozanΕπί τόπου έσπευσαν δυνάμεις από την Π.Υ. Πτολεμαΐδας, ενώ έσπευσαν ενισχύσεις και από την Π.Υ. Κοζάνης με το διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού, Γιάννη Αμανατίδη, να συντονίζει την όλη επιχείρηση, ενώ στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν δύο υδροφόρα οχήματα και ένα χωματουργικό μηχάνημα του Δήμου Εορδαίας.

mantra kozΛόγω των εύφλεκτων υλικών, φελιζόλ και ξυλεία, που ήταν αποθηκευμένα σε μεταλλική κατασκευή, η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις δυσκολεύοντας το έργο των Πυροσβεστών, οι οποίοι δεν ήθελαν να ξεφύγει και στην υπόλοιπη περιοχή.

Τελικά το απόγευμα κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο, έχοντας όμως καταστρέψει τη μεγάλη μεταλλική αποθήκη. Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής θα αναλάβει να διερευνήσει τα αίτια της φωτιάς. Να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές.

koz fot

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, και λόγω της αλλαγής του καιρού στην περιοχή, στον τόπο του συμβάντος θα παραμείνουν όλη τη νύχτα ένα πυροσβεστικό όχημα με τρεις άνδρες για λόγους πυρασφάλειας.

 

 

 

 

Μαίρη Κεσκιλίδου

Κοινοποιήστε το άρθρο

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολούθησε μας στο Twitter

Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

asfaleies nikou ptolemaida
Tagged